Let op, deze pagina wordt bijgewerkt als de situatie verandert.

Wedstrijden in het Radboud Sportcentrum

Zoals in elke accomodatie het geval zou zijn hebben we bij Heyendaal ook te maken met regels vanuit het Radboud Sportcentrum. Dit is de plek waar wij onze thuiswedstrijden spelen.

Vanwege de verplichte gezondheidscheck die het sportcentrum moet afnemen is er maar één ingang beschikbaar. Dit is de hoofdingang aan de voorzijde (Heyendaalseweg) van het pand. De parkeergarage is gewoon bereikbaar met de auto.

Bij de ingang van het RSC word je opgevangen door de zaalwacht en doorverwezen naar het verzamelpunt. Bij een seintje van de zaalwacht mag je pas naar de hal. De wedstrijden vinden plaats in Hal 2. Dit is de sporthal helemaal aan de achterzijde van het pand. Zie de plattegrond met looproute (groen) voor de route naar de hal. De meeste van de gangen zijn eenrichtingsverkeer, volg hiervoor de stickers op de grond.

We vragen iedereen om niet eerder aanwezig te zijn in de hal dan 30 minuten voor de wedstrijdtijd in het competitieschema. De capaciteit van de sporthallen is niet groot genoeg om teams te laten wachten. Hoewel het nog wel eens kan zijn dat een wedstrijd uitloopt willen we grote groepen zoveel mogelijk zien te voorkomen.

Voor alle veiligheidsvoorschriften willen we je graag verwijzen naar de website van het sportcentrum.

We begrijpen dat alle maatregelen soms wat onhandig zijn maar hopen op de samenwerking van iedereen die ons komt bezoeken.

Faciliteiten

Vanwege de regels zijn niet alle faciliteiten in het sportcentrum beschikbaar:

  • Kleedkamers zijn beperkt beschikbaar (6 tot 8 personen per kleedkamer aangegeven op de deur) en niet-afgeplakte douches kunnen gebruikt worden. Kleding en spullen mogen niet in de kleedkamer achtergelaten worden, maar dienen te worden opgeborgen in lockers. Het advies is echter om de kleedkamers zo min mogelijk te gebruiken en thuis om te kleden en te douchen!
    • Concreet spelen we op wedstrijddagen met dusdanig veel teams dat het simpelweg niet mogelijk is om binnen redelijke tijd om te kleden. We begrijpen dat het niet voor iedereen haalbaar is, maar verzoeken iedereen nadrukkelijk om hier rekening mee te houden.
  • De hal is alleen toegankelijk voor spelers en coach.
  • De tribune is helaas afgesloten en er is geen ruimte in de hal voor toeschouwers.
  • Er is geen horecagelegenheid geopend, het sportcafé is momenteel nog gesloten.

Wedstrijdformulier

Als vereniging zijn we verplicht om ervoor te zorgen dat we weten wie ons heeft bezocht voor eventueel contactonderzoek. Natuurlijk maken we al gebruik van het DWF dus gebruiken we dit ook hiervoor. We willen iedereen dan ook vragen dit voor de aanvang van de wedstrijd op een eigen apparaat te hebben ingevuld zodat het materiaal van onze tellers en scheidsrechters niet hoeft te worden gebruikt.

Natuurlijk spreekt het voor zich dat het formulier correct en volledig moet worden ingevuld.

Besmettingen

Mocht na een wedstrijd blijken dat een van de spelers van het thuisspelende team eventueel besmettelijk was gedurende de periode dat de wedstrijd is gespeeld dan nemen we contact op met het bestuur van de uitspelende vereniging. Van de uitspelende teams vragen we ook om deze informatie aan ons door te geven via bestuur@nsvvheyendaal.nl.