Commissies

Schrijf je in voor een commissie! Klik hier!

Vragen? Mail naar: internerelaties@nsvvheyendaal.nl

Heyendaal kan niet zonder haar commissies. Geen commissies betekent geen legendarische activiteiten. Aan het begin van ieder jaar worden alle leden opgetrommeld om zich in te schrijven voor een commissie. Zonder deze fantastische vrijwilligers zouden de onvergetelijke Heyendaalweekenden er niet zijn en zouden de welbekende VVH-toernooien nooit plaatsvinden. Aan het eind van ieder seizoen organiseert het bestuur als bedankje een leuk vrijwilligersuitje voor alle commissieleden.

Elk jaar wordt er door de actiecommissie een nieuwe activiteit georganiseerd. Deze commissie mag zijn fantasie helemaal de vrije loop laten. Zo zijn er de afgelopen jaren al zeer uiteenlopende activiteiten bedacht door de creatieve Heyendalers, zoals een dagje carnaval of een biercantus.

Je kan de commissie bereiken per email (actiecie@nsvvheyendaal.nl).

De Batavierenrace is ’s wereld grootste estafetteloop. En als dat niet waar is dan is het wel een van de grootste studentenevenementen van het jaar. De commissieleden zijn belangrijk bij alles om ervoor te zorgen dat ook Heyendaal dit seizoen weer over de streep komt in Enschede. Je kunt de commissie bereiken via batavierenrace@nsvvheyendaal.nl.

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de beachcompetitie na het reguliere zaalvolleybalseizoen. De commissie gaat over de opbouw, organisatie en planning van deze competitie om zo de vereniging naar een nog hoger level te tillen in het zand.

Je kunt de commissie bereiken via beachcompetitie@nsvvheyendaal.nl.

Deze commissie is verantwoordelijk voor misschien wel het meest legendarische, beruchte, jaarlijkse evenement dat niemand wilt missen. Het werkt als volgt: Je geeft jezelf op samen met een partner, je kookt de toegewezen gang en fietst heel Nijmegen rond om je buikje te vullen. Je leert op een leuke manier mensen kennen en je kan tegelijkertijd fijn genieten van een heerlijk diner.

Je kunt de commissie bereiken via dinerrouler@nsvvheyendaal.nl.

De Fotocommissie is verantwoordelijk voor het vastleggen van de belangrijkste momenten van de vereniging. Of dit nou op borrels is of aan het einde van de avond van Diner Rouler. Kiekjes voor de club, vastgelegd op de gevoelige plaat en daarna achter slot en grendel zichtbaar voor alle leden om nog even na te genieten van alle mooie momenten.

Je kunt de commissie bereiken via foto@nsvvheyendaal.nl.

Wanneer Heyendaal een gala organiseert, wordt dit georganiseerd door de Heyendaalgalacommissie. De commissie regelt dan een grote locatie en decoreert deze in het thema, wat ieder jaar verschilt. Bij deze sjieke activiteit mag je een plus-one meenemen om je te vergezellen. Dit is dus een gezellig drukke activiteit. Het is een avond vol nette kleding en lekkere drankjes. Dat wil je echt niet missen dus!

Je kunt de commissie bereiken per mail (gala@nsvvheyendaal.nl) of spreek een van de leden aan in de hal!

Deze commissie organiseert het spel ‘Gotcha’, dat een aantal weken duurt. Tijdens dit spel is het doel om jouw toegewezen doelwitten zo snel mogelijk uit te schakelen en ervoor te zorgen dat je zelf niet uitgeschakeld wordt.

De commissie zorgt ervoor dat iedereen een doelwit toegewezen krijgt, alle ‘moorden’ geregistreerd worden en er een vette finale plaatsvindt.

Zie ook deze pagina voor verdere uitleg: https://nsvvheyendaal.nl/gotcha/

Je kunt de commissie bereiken via: gotcha@nsvvheyendaal.nl.

Deze commissie staat volledig in het teken van Heyendalers die nog geen jaar lid zijn bij de vereniging. De activiteit die georganiseerd gaat worden, wordt volledig bedacht, ingevuld en georganiseerd door de commissieleden. De activiteit zal ook vroeg in het seizoen plaatsvinden, zodat de groentjes ook genoeg van de volgende activiteiten kunnen meepakken. Het doel van deze commissie en de bijbehorende activiteit is dat de drempel nog lager komt te liggen voor de nieuwe leden om van de gezelligheid te kunnen proeven. Bovendien is er zo de mogelijkheid om andere groentjes te leren kennen.

Vragen over de commissie kun je stellen per mail (internerelaties@nsvvheyendaal.nl/groentjes@nsvvheyendaal.nl) of spreek de Commissaris Interne Relaties aan!

Ieder jaar wordt er een Heyendaalweekend georganiseerd. Dit is een weekend waarin je niet alleen weggaat met je team, maar met de hele vereniging. De commissie zorgt ervoor dat er toffe activiteiten worden georganiseerd. Afgelopen jaren zijn Levend Stratego, crazy 88, salsadansen, survivalbaan en zwemmen allemaal voorbijgekomen. Een traditionele activiteit is de cantus. Tussen alle activiteiten door worden er veel spelletjes gespeeld, drankjes gedronken en wordt er veel gelachen.

Alle Heyendalers trekken op vrijdagavond naar de locatie en vertrekken zondagochtend weer opgelaten, voldaan en een tikkie brak huiswaarts. Het Heyendaalweekend wil je gewoon echt niet missen! Het is de ideale manier om al je verenigingsgenoten te leren kennen.

Je kunt de commissie bereiken per mail (weekend@nsvvheyendaal.nl) of spreek een van de leden aan in de hal!

Het intern toernooi is een evenement waarbij je andere Heyendalers een keer volleyballend kan leren kennen in plaats van in de kroeg. Het intern toernooi vindt twee keer per jaar plaats, een keer in het najaar en een keer in het voorjaar. Je schrijft je voor dit toernooi individueel in en de commissie maakt vervolgens mooie gemixte teams. Het intern toernooi is de ideale kans om de hele vereniging te leren kennen!

Je kan de commissie bereiken per email (interntoernooi@nsvvheyendaal). Of spreek een van de commissieleden aan!

De introductie is een van de mooiste weken die je in je leven zal hebben meegemaakt. Deze commissie helpt het mogelijk te maken voor toekomstige generaties studenten om te genieten van een prachtige week. De intromarkten en sportdagen van de RU zul je inzetten om ook Heyendaal te tonen aan nieuwe studenten in het volgende collegejaar. Met maar een beetje enthousiasme kun jij ook meegenieten van deze gekke weken.

Je kunt de commissie bereiken via introductie@nsvvheyendaal.nl.

De Klapcommissie! Applaus tijdens een algemene ledenvergadering, tromgeroffel op de tribune of het scanderen van leuzen om tegenstanders angst aan te jagen? Niets is te veel gevraagd voor de enige echte Klapcommissie! Wil je meer weten over waar de Klapcommissie zich mee bezig houdt? Lees het ‘document ter beschrijving van de Klapcommissie der NSVV Heyendaal’ hier!

Vragen? Mail naar klapcommissie@nsvvheyendaal.nl

Op de laatste zondag van de kerstvakantie is er een Nieuwjaarsactiviteit. De Nieuwjaarsactiviteitcommissie bedenkt voor die dag een verrassingsactiviteit, waarbij Heyendalers weer bij kunnen praten na een lange kerstvakantie. Kom er dus vooral heen als je houdt van verrassingen en bijkletsen!

Vragen? Mail naar nieuwjaar@nsvvheyendaal.nl

Ieder begin van een nieuw seizoen vindt het openingstoernooi weer plaats. Hierin spelen alle Heyendaalteams tegen elkaar, maar ook tegen teams van buitenaf, om het seizoen in te luiden. Dit toernooi wordt georganiseerd door de Openingstoernooicommissie. Zij zorgen ervoor dat het toernooi in goede banen loopt.

Je kunt de commissie bereiken per mail (openingstoernooi@nsvvheyendaal.nl) of spreek een van de leden aan in de hal!

Deze commissie is verantwoordelijk voor het schrijven van de voor- en nabeschouwingen van de wedstrijddagen en het promomateriaal van de vereniging. Zo blijft iedereen op de hoogte van alle ups en downs. Binnen en buiten de velden natuurlijk.

Je kunt de commissie bereiken via promotie@nsvvheyendaal.nl.

Aan het begin van ieder seizoen wordt er een Heyendaal Smoelenboek gemaakt. Hierin staan alle spelers van alle teams met foto, adres en eventuele commissies. Het smoelenboek biedt de ideale kans voor elke nieuwe Heyendaler om alle groene leden te leren kennen. Naast het Smoelenboek heeft Heyendaal ook een eigen tijdschrift, de Heybul. Deze komt vier keer in het jaar uit en staat bomvol met leuke interviews, verrassende uitspraken en de nieuwste roddels. De redactiecommissie is verantwoordelijk voor het maken van de Heybul. Zij benaderen teams en spelers voor interviews en houden hun oren en ogen open voor alle gênante uitspraken en spraakmakende roddels.

Jij kan de commissie helpen in hun zoektocht naar leuke quotes of gebeurtenissen door ze te appen, te mailen (redactie@nsvvheyendaal.nl) of natuurlijk door een van de commissieleden aan te spreken in de hal.

Dit jaar wordt er weer een Heyendaalreis georganiseerd. De commissie zet deze reis in elkaar en zorgt ervoor dat de Heyendalers een leuke reis met diverse activiteiten kan beleven. Deze reis zal vijf dagen duren en in het buitenland plaatsvinden. Het is een hele leuke manier om nieuwe Heyendalers te ontmoeten en Heyendaler te internationaliseren!

Je kunt de commissie bereiken per mail (reis@nsvvheyendaal.nl) of spreek een van de leden aan in de hal!

De Vrienden Van Heyendaal toernooien aan het einde van het collegejaar zijn een goede manier om toch nog een keer aan de slag te gaan met je teamies. Of je dat nou op gras of in het zand doet, er is een commissie voor om alles in goede banen te leiden.

Je kunt de commissie bereiken via vvhbeach@nsvvheyendaal.nl.

De Vrienden Van Heyendaal toernooien aan het einde van het collegejaar zijn een goede manier om toch nog een keer aan de slag te gaan met je teamies. Of je dat nou op gras of in het zand doet, er is een commissie voor om alles in goede banen te leiden.

Je kunt de commissie bereiken via vvhgras@nsvvheyendaal.nl.

De websitecommissie zorgt ervoor dat de website van Heyendaal in de lucht blijft en andere commissies en het bestuur hier gebruik van kunnen maken. Voor inschrijvingen, informatievoorzienin en alle andere gerelateerde zaken.

Heb je een fout gezien op de site dan kan je altijd naar de commissie mailen (webcie@nsvvheyendaal.nl) of spreek ze even aan in de hal!