Café Daen

Aan de Grote Markt in Nijmegen gevestigd in een prachtig monumentaal pand “De Oude Laeckenhal”, vind je Café Daen, een van de mooiste en oudste cafés van Nijmegen en dat al meer dan 20 jaar!

Lunchen, dineren of gezellig borrelen aan de Grote Markt in Nijmegen? Café Daen heeft gevarieerde kaart.                                                            Van Studentenmenu’s tot Hapas …..alles is mogelijk! In een ongedwongen sfeer heerlijk tafelen met daarnaast een enorme keuze aan speciaal bieren. Want speciaalbieren zijn hot, vandaar dat je in Café Daen je op een professionele manier kan laten voorlichten over al het lekkers wat met bier te maken heeft!

Binnenkort een feestje te vieren? Op zoek naar een zaaltje in Nijmegen voor je verjaardag, afstudeerborrel of bedrijfsfeest? Café Daen heeft het mooiste feestzaaltje van Nijmegen: midden op de Grote Markt, ingericht in de sfeervolle stijl van het pand.

Als trotse sponsor van NSVV Heyendaal nodigen wij jullie van harte uit om je eens een keer in de watten te laten leggen bij Café Daen……want niet geweest is niet gedaen!

Kijk voor verdere info op www.cafedaen.nl

Ga naar Café Daen