Bottendaal

Bij Fysiotherapie Bottendaal kunnen jullie als sporters terecht voor de complete zorg die nodig is binnen de sportrevalidatie. Voor al jullie leden hebben wij het gratis sportspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunnen wij jullie advies geven omtrent eventuele klachten of pijntjes. Dit advies kan inhouden even rust houden of bijvoorbeeld aangepast trainen met ondersteuning van extra oefeningen. Daarnaast hebben wij als Fysiotherapie Bottendaal veel contact met de sportartsen en orthopeden in Nijmegen. Mochten jullie dus doorverwezen moeten worden naar het ziekenhuis, kunnen wij jullie hierbij helpen.

Om een afspraak te maken of voor meer informatie omtrent de spreekuren, kunnen jullie contact opnemen met Fysiotherapie Bottendaal (mail: sport@bottendaal.com).

Podotherapie Bottendaal is sinds juni 2014 ook gespecialiseed in echodiagnostisch onderzoek. Door middel van ultrasound is met echografie mogelijk om structuren als pezen, spieren, gewrichten en o.a. slijmbeurzen in beeld te brengen. Hierdoor ontstaat er meer inzicht in de belastbaarheid van dit weefsel en of er weefselschade aanwezig is. Zodat het verloop van het genezingsproces beter vast te leggen is. Aan de hand van deze beelden kan de podotherapeut een zo passend mogelijke behandeling in zetten.

Voor meer informatie of een echografisch onderzoek of als u meer wil weten over de aard van uw (voet)blessures, kunt u contact opnemen met Podotherapie Bottendaal (mail: sport@bottendaal.com).

Ga naar Bottendaal