Lid worden?

Beste geïnteresseerde,

Omdat je op deze link geklikt hebt gaan we er vanuit dat je interesse hebt om bij NSVV Heyendaal te komen spelen. Op deze site kun je al veel te weten komen over onze vereniging, maar voor de duidelijkheid wordt alles op deze pagina nog eens kort samengevat:

Seizoen 2018-2019: 
Heyendaal bestaat uit 18 teams, waarvan 5 herenteams en 13 damesteams. Alle teams trainen op maandagavond. Twaalf teams trainen in het sportcentrum van de universiteit, tussen 18.30 en 23.00 uur, zes teams trainen in de Jan Massinkhal van 18.15 tot 19.45 uur.
 Heren 1 en 2 en Dames 1 en 2 trainen daarnaast ook nog een tweede keer op de woensdagavond.

Alle herenteams en Dames 1 t/m 12 nemen deel aan de reguliere NeVoBo-competitie. Daarbij spelen de meeste teams hun uit- en thuiswedstrijden op donderdagavond. Dames 1, 2 en 3 en Heren 1 en 2 spelen hun uit- en thuiswedstrijden op zaterdag. Dames 13 neemt geen deel aan de NeVoBo

Bij Heyendaal wordt er niet alleen gevolleybald: naast de trainingen en competitie wordt er bij NSVV Heyendaal een flink aantal informele/sociale activiteiten georganiseerd zoals toernooien, weekendje weg, gala- en dineravonden, etc. Om hier een indruk van te krijgen, kun je eens goed rond kijken op deze site! Na de wedstrijden op zaterdag en donderdagavond zijn bovendien vele Heyendalers in het café van onze hoofdsponsor Café Daen te vinden!

Mocht je ondanks deze berg informatie toch nog vragen hebben, mail dan gerust naar tc@nsvvheyendaal.nl. Zij helpen je graag verder!

  • Persoonsgegevens

  • Niveau en ervaring

  • Plannen