Inschrijvingen commissies

Sorry. You must be logged in to view this form.

Commissies? Wat doen die dan?

Misschien ben je nieuw bij Heyendaal en weet je helemaal niets van commissies af. Ook als je al langer lid bent bij de vereniging is dit misschien zelfs handig omdat er ook dit seizoen dingen veranderen.

Vragen over een commissie kun je altijd stellen per mail (internerelaties@nsvvheyendaal.nl) of spreek de Commissaris Interne Relaties aan!

Groentjescommissie
Compleet nieuw sinds vorig seizoen is de groentjescommissie! Deze staat volledig in het teken van Heyendalers die nog geen jaar lid zijn bij de vereniging. De activiteit die georganiseerd gaat worden, wordt volledig bedacht, ingevuld en georganiseerd door de commissieleden. De activiteit zal ook vroeg in het seizoen plaatsvinden, zodat de groentjes ook genoeg van de volgende activiteiten kunnen meepakken. Het doel van deze commissie en de bijbehorende activiteit is dat de drempel nog lager komt te liggen voor de nieuwe leden om van de gezelligheid te kunnen proeven. Bovendien is er zo de mogelijkheid om andere groentjes te leren kennen.

Redactiecommissie
De Redactiecommissie maakt aan het begin van het seizoen het Smoelenboek van de vereniging, hierin staan de leden per team zodat iedereen een idee heeft wie er lid is van de vereniging. Daarnaast maken zij ook vier keer per jaar de Heybul, dit is het tijdschrift van Heyendaal waarin alle leuke, epische maar ook trieste verhalen en foto’s in een mooi formaat terecht komen.

Diner Rouler
Deze commissie is verantwoordelijk voor misschien wel het meest legendarische, beruchte, jaarlijkse evenement dat niemand wilt missen. Het werkt als volgt: Je geeft jezelf op samen met een partner, je kookt de toegewezen gang en fietst heel Nijmegen rond om je buikje te vullen. Je leert op een leuke manier mensen kennen en je kan tegelijkertijd fijn genieten van een heerlijk diner.

Promotiecommissie
Deze commissie is verantwoordelijk voor het schrijven van de voor- en nabeschouwingen van de wedstrijddagen en het promomateriaal van de vereniging. Zo blijft iedereen op de hoogte van alle ups en downs. Binnen en buiten de velden natuurlijk.

Introductiecommissie
De introductie is een van de mooiste weken die je in je leven zal hebben meegemaakt. Deze commissie helpt het mogelijk te maken voor toekomstige generaties studenten om te genieten van een prachtige week. De intromarkten en sportdagen van de RU zul je inzetten om ook Heyendaal te tonen aan nieuwe studenten in 2024. Met maar een beetje enthousiasme kun jij ook meegenieten van deze gekke weken.

Actiecommissie
Elk jaar wordt er door de Actiecommissie een nieuwe activiteit georganiseerd. Deze commissie mag zijn fantasie helemaal de vrije loop laten. Zo zijn er de afgelopen jaren al zeer uiteenlopende activiteiten bedacht door de creatieve Heyendalers, zoals een dagje carnaval, een biercantus of Wie is de Mol?

Beachcompetitie

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de beachcompetitie na het reguliere zaalvolleybalseizoen. Je gaat met je commissie kijken naar de opbouw, organisatie en planning van deze competitie om zo de vereniging naar een nog hoger level te tillen.

Gotchacommissie
Deze commissie organiseert het fantastische spel ‘Gotcha’, dat een aantal weken duurt. Tijdens dit spel is het doel om jouw toegewezen doelwitten zo snel mogelijk uit te schakelen en ervoor te zorgen dat je zelf niet uitgeschakeld wordt.

Fotocommissie
Als Fotocommissie ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van de belangrijkste momenten van de vereniging. Of dit nou op borrels is of aan het einde van de avond van Diner Rouler. Kiekjes voor de club, vastgelegd op de gevoelige plaat en daarna achter slot en grendel zichtbaar voor alle leden om nog even na te genieten van alle mooie momenten.

Intern Toernooi-commissie
Tweemaal per komen alle teams samen voor een avondlange strijd, voor de eer dan weliswaar want bij een Intern Toernooi is iedereen natuurlijk een winnaar op zijn of haar eigen manier. Gemixt (en gewoonlijk weer gematcht op kleur) worden alle teams door elkaar gehusseld voor een mooie avond met veel volleybal. Elk seizoen een goede manier om vrienden en vijanden binnen de vereniging te maken.

Batavierenracecommissie
De Batavierenrace is ’s wereld grootste estafetteloop. En als dat niet waar is dan is het wel een van de grootste studentenevenementen van het jaar. Als commissielid ben je belangrijk bij alles om ervoor te zorgen dat ook Heyendaal in 2024 weer over de streep komt in Enschede.

Weekendcommissie
Hoewel Diner Rouler net al legendarisch is genoemd is ook het jaarlijkse Heyendaalweekend toch wel een belangrijk moment. Met een groep volleyballers een weekend weg. Wat kan daar nou misgaan? Deze commissie geeft je de kans een weekend neer te zetten waar nog jaren over wordt nagepraat.

VVH Gras & VVH Beach
De Vrienden Van Heyendaal toernooien aan het einde van het collegejaar zijn een goede manier om toch nog een keer aan de slag te gaan met je teamies. Of je dat nou op gras of in het zand doet, er is een commissie voor om alles in goede banen te leiden.

Openingstoernooicommissie 2024
Misschien denk je: Beetje gek dat het openingstoernooi nog moet plaatsvinden maar dat je je toch voor de commissie kunt aanmelden. Ook in 2024 moet het Openingstoernooi weer een kans zijn om te wennen aan je nieuwe teamgenoten. Alvast even warmspelen voor een nieuw seizoen, voorbereiding is het halve werk niet waar? Ook dat geldt voor commissies, dus zijn we op zoek naar kanjers die in staat zijn de beste tegenstanders te vinden voor de Heyendaalteams.

Websitecommissie
Interesse in technologie? Je hoeft niet goed te zijn met computers om plaats te nemen in deze commissies. Teksten aanpassen kan iedereen! Daarnaast zijn er nog een heleboel formulieren en documenten die jaarlijks moeten worden bijgewerkt. De websitecommissie doet dat allemaal. En als je echt wilt, dan mag je je wagen aan alle achterliggende technologie: WordPress en onze server bij Vimexx.