Vol goede moed begonnen wij, Marloes Robbert en Veerle, aan de promocie. Na een abrupt einde van het seizoen 2019-2020 konden we eindelijk weer los. Boy, little did we know…

Toch zou je het bijna vergeten maar de eerste weken is er gewoon competitie gespeeld en schreven we drie keer per week een stukje. We maakten twee voorbeschouwingen en blikten iedere zondag terug naar de vaak leuke en wederom geslaagde heyendaalweek. Weet je bijvoorbeeld nog dat H5 een set 25-0 won? Uiteraard las je dat uitgebreid terug in onze nabeschouwingen.

Helaas werden we snel gedwongen onze inspiratie ergens anders op te doen. We begonnen maar eens met het voorstellen van D3 het enige team dat dit seizoen geen enkele wedstrijd speelde.

Al snel riepen we jullie op om ons een handje te helpen. Zo maakten we verschillende rondes Raad de Heyendaler; 18 Heyendalers maakten een spraakbericht zodat de rest de stemmen kon raden en we plaatsten de meest schattige babyfoto’s. Herkende jij toen iedereen?

Maar we stuurden jullie ook op pad, bijvoorbeeld toen Nijmegen onder een dikke laag sneeuw lag bedekt. We kregen een paar van jullie zelfs zover om de sneeuw in te duiken en een sneeuwengel te maken. Ook de foto’s en filmpjes van de activiteit van D6 zullen we niet snel vergeten. Wat dacht je van het verborgen terras in de iglo op de grote markt?

We sloten het jaar in stijl met jullie af met een heuse Groene top2000. Iedereen kreeg de kans om te stemmen op zijn favoriete liedjes en daar kon natuurlijk maar één nummer één uitkomt: Nijmegen! De lijst is overigens nog steeds te beluisteren. (Groene top 2000) Hopelijk kunnen we snel een keer weer met z’n alle de favorietjes luidkeels ter gehore brengen! Misschien in een cantus binnenkort?

In het voorjaar ging de boel weer langzaam open, maar niet voor iedereen. We brachten een ode aan alle 27+ die nog iets langer moesten wachten op hun dosis volleybal. Het was een feest om door alle foto’s op de website te scrollen.

Nu we elkaar weer wat vaker zien, ontstaan er ook al snel weer de eerste roddels. De eerste groene vonkjes slaan weer over. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe dit zich de komende weken zal ontwikkelen, maar om iedereen hierin de ruimte te geven, loggen wij de komende weken uit. Wij gunnen iedereen een hele fijne summer of love. Dank allemaal voor jullie bijdrage afgelopen maanden en geniet van de zomer!