Fiere Heyendalers,

 

Het einde is inzicht! Met voor elk team maximaal nog maar 2 wedstrijden te gaan, komt er al snel een einde aan het wedstrijdseizoen van 2023-2024. Maar waar het wedstrijdseizoen eindigt, begint een periode van leuke activiteiten. Zo zijn de inschrijvingen van het VVH Grastoernooi geopend. Op 18 mei vindt het jaarlijkse grastoernooi plaats waar je met al je vrienden, Heyendalers of niet, kunt strijden voor de eerste plek. Het thema is dit jaar Hawaii, dus trommel iedereen met enige volleybalervaring op, trek het Hawaiishirt van die vrijgezellencruise uit de kast en meld je snel aan! 

 

Er zijn ook nog een aantal wedstrijden gespeeld. Helaas was voor de een de uitslag gunstiger dan de ander. Zo verloor Dames 3 met 4-0 en wist Dames 1 de wedstrijd niet te kantelen met een uiteindelijke uitslag van 3-1. Ook Dames 5 en Heren 3 mochten de wedstrijd niet winnen. Dames 2 en Dames 8 zaten er lekker in en wisten beide 5 punten te bemachtigen.  

 

Iets wat binnenkort plaatsvindt, is de Super Saturday op 6 april. Met de KlapCie als organisator belooft het een heus politiek correct festijn te worden. Dus kom verkleed als je favo politieke leider en ga er vanaf met je mede politici. Let wel op dat je de juiste snor uitkiest bij je outfit. Je wilt natuurlijk in deze economie niet beschuldigd worden van een hate crime. 

 

Op 14 april trekken de laatste 4 overgebleven kandidaten eropuit om hun laatste missie te voltooien. Uit een bloedstollend eindspel zal blijken wie dit jaar de briljantste 024-agent is. Kom van 13:00 tot 16:00 uur borrelen bij Café Daen en kijk vanaf een afstandje toe op het slagveld… 

 

Op 16 april zal de bestuursinteresseborrel plaatsvinden. Mocht je interesse hebben in een bestuursjaar of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan om 19:15 uur naar Tappers en stel al je vragen aan het huidige bestuur. Het is geheel vrijblijvend, dus aarzel niet om langs te komen!

Vanavond en zaterdag zullen er veel wedstrijden worden gespeeld. Het is voor Dames 11 99,99999% zeker dat zij kampioen worden dit jaar, dus kom met z’n allen naar de tribune in het RSC vanavond en moedig ze naar de overwinning! Ook wensen wij alle andere teams veel succes met de laatste wedstrijden 🙂

Dat was het weer!

 

XOXO (en liefs),

 

De PromoCie (aka Anne, Patrick en Femke)