Fiere Heyendalers,

Het eerste kwart van 2024 zit er alweer bijna op! Wat gaat de tijd ontzettend snel…. Komende maandag breekt april aan. Een maand waarin de lente echt doorbreekt, we de zon hopelijk vaak gaan zien, de verjaardag van onze Willie vieren en helaas ook de laatste wedstrijden zullen spelen 🙁

Zondag was de Actiecie activiteit en vlogen er naast ballen ook Heyendalers door de lucht. Nadat bijna iedereen aan zijn conditie ging twijfelen na het warmspringen, barstte de strijd los. Na eerst een paar potten trampolinetrefbal te hebben gespeeld, werd het net opgehangen en was het tijd voor trampolinevolleybal. Team de Lammetjes (wit) wist het beste te zijn in Steen Papier Schaar en won daarmee de eerste prijs! Na het springen was het tijd om de buikjes te vullen en werd de dag vol hoogtepunten afgesloten bij de Dromaai. ActieCie bedankt!

Veel teams mochten afgelopen week weer in actie komen en hebben mooi spel laten zien. Bijna alle teams wisten minimaal een setje winnen; alleen Dames 7 greep helaas in elke set net naast de winst en verloor met 0-4. Dames 12, Dames 1, Dames 6 en Dames 4 waren helaas allemaal niet opgewassen tegen hun tegenstander. Ze wisten wel te zorgen dat de tegenstander niet alle punten mee naar huis nam en verloren allemaal met 1-3. Heren 4 en Dames 2 vonden het zo gezellig in het veld dat ze kozen voor een wedstrijd met 5 sets. Dames 2 maakte het in de vijfde set wel heel spannend, maar verloor die set net met 17-19. Heren 4 trok wel aan het langste eind in de laatste set en keerde met 3 punten naar huis.

 

Heren 5 en Dames 13 lieten zich niet gek maken door onze Oosterburen, Pegasus, en wonnen beide met 3-1. Dames 5 won met 3-1 tegen de koploper, klasse! Ook een applaus voor Dames 3, Dames 11, Dames 8, Heren 3 en Heren 1. Zij wisten namelijk alle sets te winnen en hengelden daarmee 5 punten binnen! Helemaal bijzonder voor Heren 1 aangezien dit hun eerste 4-0 overwinning is dit seizoen! Mochten ze deze trend van “met 4-0 winnen” in de laatste 2 wedstrijden doorzetten en mocht de nummer 11 dan geen punten meer halen, kunnen ze in theorie nog op de 11e plek komen en ontsnappen aan de degradatiewedstrijden.

Er zijn nog meer poules waar het spannend is…. Namelijk in de poel van dames 1 en Dames 2. Dames 2 staat met één wedstrijd en drie punten meer dan Dames 1 op de 5e plaats en Dames 1 op de 8e plaats. De strijd tussen deze teams is nog niet gestreden en het blijft spannend tot het einde.

Dames 11 is praktisch al bijna kampioen. Met nog drie wedstrijden, waarvan twee tegen de nummer 12, in het vooruitzicht en een voorsprong van twaalf(!) punten op de nummer 2 kan het bijna niet anders dan dat zij de kampioenstitel pakken.

Bij Dames 3 is het nog spannend wie de kampioenstitel pakt. Zij hebben nog twee wedstrijden in het vooruitzicht tegen hun directe rivaal Ikaros Dames 1. Kom ze daarom vooral op 6 april aanmoedigen! Heel erg spannend dus nog!!!

Dames 13 schittert ook boven aan de top. Met nog twee uitwedstrijden op de planning en 10 punten voorsprong kunnen ook zij bijna het kampioenschap ruiken.

Dames 4 staat op dit moment op de tweede plek en staat 6 punten achter op de nummer 1, met nog twee wedstrijden te gaan. Met goed spel en een beetje geluk stoten ze DVOL van de 1e plek en worden ze kampioen. Fingers crossed! Dames 5 heeft ze afgelopen week al een beetje geholpen door 3-1 te winnen van DVOL!

Kom vooral ook donderdag naar de tribune! Dan spelen in de eerste ronde Dames 2 en Heren 3 en in de tweede ronde Dames 11 en Dames 8. Waarschijnlijk wordt Dames 11 dan kampioen, helemaal een feest dus!

Voor al onze nog levende 024 agenten: houd de mailbox in de gaten! Het einde van de missie is nabij. Blijf nog altijd achterom kijken.

Oh en nog een reminder voor iedereen: Maandag sta je voor een dichte deur bij het RSC en JMH, want er is GEEN training vanwege Pasen!

XOXO

Promocie (aka Femke, Patrick en Anne)