Nog precies een maand tot de laatste wedstrijddag en dan is het seizoen alweer afgelopen. Na een leuk seizoen begint het einde alweer in zicht te komen, maar niet getreurd: er staan al veel leuke dingen gepland! Dus wees maar niet bang om je team te missen, want er is genoeg te doen. Maar nu eerst even de nabespreking van afgelopen week. 

 

Donderdag was een drukke wedstrijddag. Zo wisten Dames 4, Dames 5 en Heren 4 na een lange strijd de wedstrijden te winnen met 3-2. Dames 7, Dames 8, Dames 13, Heren 3 en Heren 5 wisten 4 punten mee naar huis te nemen en wonnen hun wedstrijd met een degelijke 3-1. Dames 12 verloor helaas, maar wist nog wel een punt te pakken van de nummer 4. 

 

Op vrijdag speelde Dames 1 een wedstrijd tegen Dros-Alterno die helaas niet gewonnen mocht worden. Dit heeft het klassement alleen nog maar spannender gemaakt, omdat dit betekent dat Dames 1 en Dames 2 gedeeld 5e staan. Met beide nog 4 wedstrijden te gaan, belooft het een spannende strijd te worden! Ook doet Dames 1 nog mee met de bekerwedstrijd. Na een pokkeneind rijden, 1 rode kaart en een serve onder het net door (kratje bier voor Maura) werd de wedstrijd na een spannende strijd helaas verloren met 3-2. 

 

Op zaterdag had Heyendaal helaas geen goede dag, aangezien bijna alle teams de wedstrijd verloren, behalve Dames 11. Zij hebben met een 4-0 overwinning het kampioenschap alleen nog maar dichter naar zich toegetrokken! 

 

Naast het drukke wedstrijdschema van morgen wordt bij de bekendmakingsborrel van de ReisCie niet alleen de exacte locatie bekendgemaakt, maar worden ook de geweldige activiteiten onthuld. De dresscode is schurken, dus kom als je favoriete slechterik en drink bier met de commissie. En mocht je nog een gaatje in je agenda hebben van 29 april tot en met 3 mei en lijkt het je geweldig om met je mede-Heyendalers op reis te gaan? Meld je dan bij de ReisCie en wie weet kun je nog mee!

 

Ook is vandaag bekendgemaakt dat de inschrijving voor het jaarlijkse VVH Grastoernooi opent op 18 maart. Het toernooi zal plaatsvinden op 18 mei met het thema Hawaii. Wellicht heeft je vrijgezelle oom nog wel een Hawaiishirt in de kast liggen van al zijn singlecruises of komt eindelijk die kokosnootbikini van pas om de look compleet te maken. Bereid je voor op een gezellige dag met zon en biertjes en zet 18 mei alvast in je agenda.

 

De ActieCie wil iedereen er nog even op attenderen dat je je nog tot 19 maart kunt inschrijven voor de activiteit naar het trampolinepark op zondag 24 maart. De commissie laat weten dat mensen die gevoelig zijn voor blessa’s niet bang hoeven te zijn en zich gewoon kunnen opgeven. Het seizoen is toch bijna voorbij, dus je hebt dan nog de hele zomer om bij te komen, mocht er wat gebeuren. 

 

Als laatste zal de bestuursinteresseborrel op dinsdag 16 april plaatsvinden. Dus mocht je nieuwsgierig zijn of interesse hebben in een bestuursjaar? Zet dan 16 april in je agenda.

 

De PromoCie wenst alle teams succes met de aankomende wedstrijden en voel je geroepen om donderdag en/of zaterdag groen aan te moedigen op de tribune!

 

Kusjes,

 

De PromoCie

(AKA Patrick, Anne en Femke)