Fiere Heyendalers,

Afgelopen week is er weer enorm veel gevolleybald. Zo deden Heren 1 en Dames 1 een surprise visit op donderdag. Heel leuk natuurlijk, maar zij zijn uiteraard niet de enige teams die hebben gespeeld vorige week!

Laten we beginnen bij de derby. Ondanks een verschil van 2 teams, heeft Dames 7 het enorm spannend weten te maken tegen Dames 4. Dames 4 ondervond al eerder weerstand van mede-Heyendalers toen ze een vijfsetter eruit trokken tegen Dames 5. Dit zal Dames 7 enige moed gegeven hebben, want ondanks een prognose van 4-0 volgens de Nevobo hebben de dames van Georg en Wiebe (en invalcoach Boaz) maarliefst 2 sets weten te winnen!

Naast de derby heeft Heyendaal natuurlijk nog meer gespeeld. Dames 6 en Dames 9 hebben afgelopen donderdag overtuigend van Pegasus en Tweestroom weten te winnen. Zaterdag ging het bij Heyendaal helaas wat minder goed. Dames 2 was dichtbij, maar heeft helaas ook niet van Voorwaarts Dames 1 kunnen winnen. Ook Dames 6 en Heren 1 trokken allebei helaas aan het het kortste eind. Verder gaan in de 3e divisie Dames 1 en 2 nog altijd nek aan nek. Ze zijn nog maar 1 punt van elkaar verwijderd. Dit wordt een spannende conclusie van het seizoen, dat is wel duidelijk!

Om even terug te komen op vandaag, deze avond is er ook weer genoeg volleybal te zien bij het RSC. Daarbij willen we inzoomen op alweer de volgende derby, namelijk Dames 3 tegen Dames 6. Deze wedstrijd vindt plaats om 21:30u. Als je denkt dat Dames 3 met gemak over Dames 6 heen loopt dan wijs ik je graag nog even op Dames 4 tegen Dames 7. Die wedstrijd had namelijk ook beide kanten op kunnen vallen. Om 19:30u nemen Heren 4 en Heren 5 het allebei op tegen de ouwe lullen van Switch Heren 1 en Heren 2. Om 21:30u spelen naast Dames 3 en 6 ook Dames 7 en Dames 9 nog thuis.

Met het Heyendaalweekend voor de deur, hopen wij dat iedereen alvast een outfit bij elkaar heeft weten te schrapen. Vergeet vooral je pet niet voor de cantus (!!). Natuurlijk hebben wij er als Promocie net zo veel zin in als jullie en ook wij zullen ons best doen om ons zo goddelijk mogelijk te presenteren. Het Heyendaalweekend vindt plaats in het bloedmooie Hapert (niet te verwarren met het oerlelijke Hatert). Wij zien jullie allemaal vrijdag!

Veel liefs, de Promocie