Nu bij iedereen zo ongeveer het alcohol van carnaval weer uit het bloed is, wordt het tijd voor je persoonlijke update! 

Waar menig Heyendaler 5 dagen overleefd heeft op bier, baco’s, frikandellen speciaal, patat/friet oorlog en uren aan carnavalsmuziek is er ook aan de niet-vierders gedacht. Voor hen stond het tweede jaarlijkse Interne Toernooi op de planning. Ondanks een hersenschudding hier en daar was het een geslaagd toernooi. Bedankt aan de commissie voor het organiseren van de pyjama party en een leuk toernooi! 

Ook zijn er wedstrijden gespeeld. Zo was er een derby tussen Dames 5 en Dames 7, waarbij Dames 5 uiteindelijk met 3-2 won. Er vond nog een derby plaats tussen Dames 8 en Dames 9, waarbij Dames 8 uiteindelijk na een aantal spannende sets met 3-1 won. Dames 1 en Heren 3 verloren helaas met 3-1. Heren 1 wist net niet te winnen en verloor met 3-2. Dames 2 verloor helaas met 4-0, maar niet getreurd, want komende zaterdag mogen ze weer!

Op donderdag zal het RSC ook groen kleuren door de vele wedstrijden die gespeeld moeten worden. Zo zal er een spannende wedstrijd plaatsvinden tussen Dames 4 en Dames 7, dus kom vooral iedereen aanmoedigen op de tribune! 

Er staat ook een aantal activiteiten op de planning. Zo heeft de Actiecie verzocht alvast zondagmiddag 24 maart in de agenda te blokken, want dan is de Actiecie activiteit! Ze houden nog even geheim wat er op de planning staat, maar het belooft een fanatieke middag vol hoogtepunten te worden!

Verder begint Gotcha weer bijna. Vergeet je vooral niet op te geven! Dit kan nog tot 25 februari. Het spel begint op 1 maart, dus dat geeft je mooi de kans je prooi in het vizier te houden op het Heyendaalweekend. Daarover gesproken: de commissie kan niet wachten op de potentiële roddels/foto’s/SayWhat’jes die voor de volgende Heybul binnen zullen komen. 

Op dinsdag 19 maart 2024 zal de Lente-ALV van het 57e bestuur plaatsvinden. De locatie is op dit moment nog onbekend, maar zal naar alle waarschijnlijkheid niet in het RSC zijn. Op deze avond worden belangrijke zaken van het afgelopen halfjaar besproken. Alle aanwezigen zullen na de ALV een drankje van het bestuur ontvangen. Meer informatie volgt nader, maar zet de datum alvast in je agenda!

En voor de niet-doodlopers onder ons zijn de inschrijvingen voor de Batavierenrace ook geopend. Dus lijkt het jou nou super leuk om te rennen voor je leven en samen met de vereniging een topprestatie neer te zetten? Geef je dan op via de site voor het grootste studentenevenement dat plaats zal vinden op 24 en 25 mei. 

Dat was hem weer!

Kusjes,

De Promocie (AKA Anne, Patrick en Femke)