Fiere Heyendalers,

 

Wat waren we prachtig zaterdag en wat hebben we gefeest! Eerst blikken we even terug op de wedstrijden van afgelopen week, voordat we het Heyendaalgala volledig bespreken.

 

Op Dames 8 na, zijn alle teams deze week in actie gekomen. Donderdag was een zeer winstgevende dag voor Heyendaal, want alle teams wisten de winst te pakken, op Heren 4 na. Zij werden met 4-0 het veld uitgeslagen. Maar liefst 5 teams wisten 5 punten te pakken! Dames 7, Dames 11, Dames 5, Dames 13 en Dames 3 wonnen allemaal met 4-0. Heren 1 gaf alle 4 de sets weg in Wijchen en verloor met 4-0. Dames 10, Dames 9 en Dames 1 wisten alle 3 met 3-1 te winnen. Helaas ging de winst bij Dames 1 ten koste van Dames 2. Na een zeer spannende wedstrijd waren zij helaas niet sterk genoeg, waardoor Dames 1 nu beide derby’s heeft gewonnen.

 

Afgelopen week wisten we het ook weer heel spannend te maken. Er waren maar liefst 6 5-setters. Dames 12, Dames 4, Dames 6, Heren 2, Heren 5 en Heren 3 wisten er allemaal een hele spannende wedstrijd van te maken. Helaas trokken Heren 2 en Dames 6 net aan het kortste eind en namen 2 punten mee. Gelukkig wisten Dames 4, Dames 12, Heren 3 en Heren 5 wel de overwinning te pakken in de 5e set. Heren 3 gebruikte daarvoor alle tijd en sloot hun wedstrijd netjes af om tien voor twaalf!

 

Het gala was een groot feest!!! Dit jaar stond er gelukkig geen uren durende rij voor de bar en konden we lekker dronken worden. Zo eindigde voor een enkeling de avond ook vroegtijdig boven de WC. Complimenten naar de GalaCie voor de prachtige avond en het regelen en aankleden van de mooie locatie!

 

Overigens zagen we er allemaal prachtig uit! Iedereen had zijn mooiste outfit uit de kast getrokken en zich omgetoverd tot de knapste versie van zichzelf. Ook Sophie zag er schitterend uit! Hier en daar werden een paar kusjes uitgedeeld. Toch was het oog van menigeen aangetrokken tot iets zonder kleren… Namelijk de blote beelden met een uuh…. lekker kontje. Nadat de muziek uitging in Old Cave, zette een deel van de Heyendalers het feest door in Tappers, waar nog gedanst werd tot in de vroege uurtjes. Hopelijk viel iedereens kater mee en kan er deze week weer lekker gevolleybald worden.

 

Alle teams mogen deze week weer hun kunsten in het veld laten zien! Donderdag is het zeker de moeite waard om naar de tribune te komen, want dan spelen Dames 5, Heren 5, Dames 13, Dames 9, Dames 7 en Dames 11 thuis. Wie wil deze teams nou niet aanmoedigen? Dames 8, Dames 4 en Heren 4 mogen donderdag ook weer het veld op, maar helaas niet in Nijmegen. Vrijdag reist Heren 2 naar Wageningen om het op te nemen tegen WaHo. Zaterdag kun je van nog meer wedstrijden genieten in het RSC. Dan spelen Dames 1, Dames 6, Dames 3, Heren 1, Dames 10, Heren 3 en Dames 2 thuis, dus komt dat zien! Dames 12 reist af naar Gendt om de punten binnen te hengelen.

Er staan niet alleen wedstrijden op de planning deze week, maar aanstaande donderdag (morgen) zal  eindelijk het thema voor het Heyendaalweekend worden bekendgemaakt in Daen. Er zijn al verschillende hints voorbij gekomen, maar heel veel wijzer zijn wij er nog niet van geworden. We zijn erg benieuwd naar het thema en kom dus zeker allemaal (na je wedstrijd) naar Daen! Mocht je nog mee willen op Heyendaalweekend schrijf je dan nog tot en met zondag in!

 

Mocht je op 12 februari niet gaan carnavallen? En droom jij er ook van om in je pyjama te volleyballen? Schrijf je dan in voor het tweede en laatste intern toernooi dit jaar!

 

Dat was hem weer voor deze week.

Liefs,

De Promocie (Patrick, Femke en Anne)