Nog maar een nachtje slapen en dan is het zover: het langverwachte Heyendaalgala! Alles wordt uit de kast getrokken om er een waar feest van te maken. Het thema van dit jaar is Ice Age en dat kan natuurlijk op meerdere manieren worden geïnterpreteerd. Het is helemaal aan jou om ijzige tinten aan te trekken, maar als eekhoorn of mammoet kan natuurlijk ook.
Dus hopelijk zien we elkaar op zaterdag 27 januari om 21:00 uur in Old Cave!
Er is deze week ook weer veel gevolleybald. Zo was er zaterdag de derby tussen Dames 3 en Dames 6. Nog onze excuses aan Dames 3 voor het vergeten van het promoten van de wedstrijd, maar aan de punten te zien was onze aanmoediging niet nodig. Na een lange strijd heeft Dames 3 uiteindelijk 5 punten weten te scoren, maar dat was zeker niet gemakkelijk. Dames 6 wist goed terug te vechten en heeft het ze zeker moeilijk gemaakt!
Dames 2 had een zeer spannende wedstrijd die al met al meer dan 2 uur duurde, maar wist de wedstrijd te winnen met 3-2. Dames 9 en 10 dachten dezelfde lijn even door te trekken en hadden wederom een 5-setter. Die mochten helaas niet gewonnen worden. Helaas verloor Heren 1 net als Heren 3, Heren 4 en Dames 7, maar volgende week liggen de kansen voor alle teams weer open.
Dames 8 en Dames 5 vierden de overwinning met 4 punten.
Dames 12 wist na een spannende wedstrijd met 3-2 van de koploper te winnen en heeft dat uitbundig gevierd. Dames 13 heeft afgelopen week een nieuw record neergezet en stond na 1 uur en 4 minuten alweer in de kleedkamer na een overwinning van 4-0.
Op 12 februari zal het tweede interne toernooi van het jaar plaatsvinden. Om 18:30 uur zal in het RSC een alles behalve slaapverwekkend toernooi zijn met als thema Pyjama Party, dus schrijf je in!
Op 18 februari staat weer een nieuwe Groentjesactiviteit op de planning. Om 16:30 uur zal bij Boules en Bites een glorieuze strijd plaatsvinden en na afloop zal er nog samen worden gegeten. Dus ben je een groentje? Mis dit niet en schrijf je in!
En dan als laatste nog even over het Heyendaalweekend, want de inschrijvingen zijn al een tijdje geopend. Je kunt je nog tot 4 februari inschrijven voor het weekend van 1 t/m 3 maart  naar een nog onbekende locatie. Op 1 februari zal het thema worden bekendgemaakt in Café Daen. Er is aan de laat-spelende teams gedacht, want de bekendmaking zal rond 00:00 uur plaatsvinden, dus kom vooral nog na de wedstrijd!
Dat was m weer!
Tot volgende week🩷
Liefs,
De Promocie (aka Anne, Patrick en Femke)