iere Heyendalers, in het witgeschilderde Nijmegen is er ook deze week weer flink gevolleybald . Tenminste, door de mensen die niet van hun fiets zijn gevallen onderweg naar het RSC of de Jan Massink hal.
Mocht je afgelopen week getraind hebben, heb je vast en zeker visite gehad van de Reiscommissie. De Heyendaalreis gaat in 2024 naar een mooi land in het oosten van Europa, namelijk Tsjechië. Mocht jij van 29 april tot 3 mei vrij hebben en kun jij ongeveer 325 euro missen? Meld je dan nog zo snel mogelijk aan op de site.

Natuurlijk is er ook nog gevolleybald afgelopen week. Dames 2, Dames 11 en Dames 12 hebben de kantjes er niet vanaf gelopen. Deze teams hebben allemaal 4-0 weten te winnen. De rest van de teams heeft het spannend gemaakt. Heren 4 wist in 4 sets maar net Vocasa HS6 te kloppen, maar dit had zo een 5 setter kunnen zijn. Daadwerkelijke 5 setters waren er ook genoeg. Hierbij hebben Dames 4, Dames 10 en Heren 3 net weten te winnen. Bij heren 3 is het zelfs nog 15-13 geworden in de laatste set. Een echte nagelbijter Heren 5 heeft helaas maar 1 punt binnen weten te slepen, en voor mensen die het account “gladiatoren5” niet volgen: zij hebben hun verdriet vol overtuiging weggedronken bij Daen en hebben dit (in 4K HD) gedocumenteerd op Instagram. Gelukkig is iedereen wel veilig thuis gekomen, maar op een gegeven moment vraag je je af of ze met al die alcohol nog wel fit genoeg zijn om kampioen te worden.

Vandaag is er ook weer genoeg te zien op de tribune. Zo spelen Dames 5, Dames 12 en Dames 13 thuis om 19:30. Hierbij neemt Dames 12 het op tegen de koploper, dus dat belooft een kraker te worden. Om 21:30 is er gelukkig nog meer te zien. Dames 4 en dames 8 nemen het namelijk op tegen Trivos DS5 en Kidang DS4. Voor de mensen onder ons die zaterdag niks te doen hebben, kan ik ook aanraden om naar de tribune te komen. Dames 2, Dames 6, Heren 1 en Dames 10 spelen allemaal thuis en dat wil je niet missen.

Tot slot wil ik nog even een blik op de toekomst werpen. Op 27 januari is natuurlijk het Heyendaalgala met als thema “Ice Age”. De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten, dus we hopen dat iedereen die zich aangemeld heeft zich net zo veel verheugt als wij! Februari is een wat rustigere periode, maar begin maart is natuurlijk het beruchte Heyendaalweekend. De aanmeldingen voor dit weekend zijn geopend en de eerste (erg cryptische) hints zijn op de social media van NSVV Heyendaal gezet. Kun jij raden wat het thema wordt?

Veel liefs, de Promocie (Anne, Femke, Patrick)