Fiere Heyendalers,
 
 
Het is eindelijk weer droog!!! Zelfs de zon durft zich weer te laten zien. Alleen met een gevoelstemperatuur van -13 is het nu buiten niet anders te omschrijven dan f*cking koud. Hopelijk levert deze kou ons in ieder geval nog wat schaatspret op. Minder prettig was het in de Jan Massinkhal waar het niet te voelen was of de verwarming was aan geweest. Hopelijk bevriezen jullie haren niet op de fiets na het trainen/de wedstrijd. Tenminste als je nog kan douchen na je wedstrijd. Het RSC sluit namelijk om 00:00, gedoucht of niet.
 
Afgelopen zondag was de eerste Heyendaalactiviteit van 2024: de Heyendaal gameshow! In Café Daen gingen ongeveer 30 Heyendalers de strijd met elkaar aan voor de eerste of een-na-laatste plek. Er is onder andere aan theezakjes geroken, de snelheid van een achtbaan geraden, Vodka of water gespeeld, Heyendaalmascottes getekend en nog veel meer. Complimenten aan de commissie voor de originele rondes en leuke activiteit! Femke Klompsma wist er uiteindelijk met eerste plek vandoor te gaan. Ook Job Lansink viel in de prijzen met de tweede plek van onder.
 
Heb jij je al aangemeld voor het gala? Zo nee, doe dit dan nog snel, want dit kan nog tot en met vrijdag! Het thema is ‘Ice Age’ en voor 35,-  kan jij er bij zijn en mag je zo veel drinken als je op kan.
 
Nu over naar volleybal-gerelateerde zaken. Woensdag vindt de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar plaats, namelijk de bekerwedstrijd van Dames 1 tegen Heva VCV Dames 1. Donderdag staat er een drukke wedstrijdavond op het programma en mogen maar liefst 12 teams laten zien wat ze kunnen. Zes van deze teams kunnen we thuis aanmoedigen. In de eerste ronde gaan namelijk Heren 3, Dames 10 en Heren 4 strijden voor de winst. In de tweede ronde is het aan Dames 11, Dames 7 en Dames 2 om te laten zien wie de baas is in het veld. Zaterdag is het rustig en speelt er niemand thuis.
 
Daarnaast zijn de inschrijvingen van het Heyendaalweekend opengegaan. Dus wil jij ook bij het leukste weekend van het jaar aanwezig zijn? Blok dan 1 t/m 3 maart in je agenda en schrijf je snel in via de site. Het thema van het weekend blijft nog even geheim, maar je kunt wel een poging doen om het te raden via de hints op de Heyendaal insta.
 
Succes weer allemaal in het veld of met aanmoedigen vanaf de tribune!
Liefs ,
De Promocie (aka Femke, Patrick en Anne)