Fiere Heyendalers,

Ten eerste wenst de Promocie iedereen een gelukkig nieuwjaar toe. Wij hopen dat jullie al jullie vingers nog hebben ondanks het vuurwerk, want die gaan we ook dit jaar weer nodig hebben om wedstrijden te winnen. Als vereniging heeft Heyendaal natuurlijk een waslijst aan goede voornemens, en één van deze goede voornemens uit zich in de vorm van de heyendaalvisie. Het tweede inspraakmoment voor de Heyendaalvisie is op 23 januari, dus mocht jij nog belangrijke mijlpalen hebben die je Heyendaal wil zien bereiken, zou ik zeker even je gezicht laten zien.

Verder vinden wij dit als promocie een mooi moment om licht te schijnen op onze best presterende teams (spoiler: heren 1 staat er niet tussen). Ondanks dat alle herenteams een beetje middenmoot gaan, is er voor heren 2 nog wel de kans om PD wedstrijden te spelen aan het eind van het jaar. Bij de dames zijn er wel wat koplopers. Dames 3 en dames 4 staan beiden bovenaan in de 1e klasse. Ook dames 11 doet het goed, zij staan aan kop in de 3e klasse. Voor dames 11 is het mogelijk om 2 jaar op een rij kampioen te worden, dus dat zou extra mooi zijn.

Ook willen wij als Promocie nog even promo doen voor aankomende zondag. Aankomende zondag is namelijk de Heyendaal Gameshow. Een nieuwe variatie op een pubquiz waarbij meer dan alleen je kennis van nutteloze feitjes getest gaat worden. Wij hopen dat jullie je allemaal aanmelden voor 6 januari en dan om 14:00 in Daen zijn.

Doe je niet mee aan dry January? dan hopen we jullie allemaal te zien bij het Heyendaalgala. Dit gala is 27 januari en heeft als thema ‘Ice Age’. De deadline voor het gala is 12 januari, dus zorg dat je je voor die tijd in schrijft. Dit wil je echt niet missen!

Veel liefs, de Promocie (Anne, Femke, Patrick)