Fiere Heyendalers,

 

We zijn weer terug van weggeweest en komen je melden dat winter is coming! De dagen zijn korter en de nachten worden langer. Nu de temperaturen steeds dichterbij de 0 zitten, wordt het fietsen naar de training een steeds groter feest (tenzij je natuurlijk decadent met de auto komt). De tocht zal steeds vaker gepaard gaan met heerlijke natte sneeuw, hagel en hoosbuien. We zouden geen echte Nederlanders zijn als we niet klagen over het weer, maar zoals in de wijze woorden van Brainpower: Doe je petje omlaag en je capuchon op (en misschien een regenjas aan). 

 

Maar nu even iets anders. De eerste merchandiseronde van dit jaar staat online! Dus ben je een groentje en heb je dé officiële Heyendaaltrui nog niet? Of ben je Heyendaal-merchandise-verzamelaar en wil je elk jaar alle limited edition sportartikelen kopen? Dit is je kans! 

 

Ook is er een nieuwe manier voor het inzenden van juice voor in de nieuwste Heybuls. Denk hierbij aan foto’s en filmpjes, maar zeker ook aan goede roddels over je teamgenoten. Volledige anonimiteit wordt door de RedacCie gegarandeerd, dus stuur vooral alles door. Je kunt alles mailen naar: lifeofheyendaal@nsvvheyendaal.nl 

 

Er staan de komende weken weer leuke dingen op de planning! Zo is de nieuwjaarsactiviteit bekendgemaakt. Op 7 januari vindt de ultieme Heyendaal Game-Show plaats in Café Daen om 14:00 uur. Ben jij nou iemand met nutteloze feitjes die eindelijk een keer van pas kunnen komen? Zet dan deze onvergetelijke activiteit in je agenda. De commissie kan niet wachten om je daar te zien!

 

Nu een activiteit die iets dichter in de toekomst ligt, namelijk de aankomende Thirsty Thursday. Op 7 december nodigt Dames 7 iedereen uit om van het kamp naar Café Daen te komen en de boel op stelten te zetten. De dresscode is Misdragen in de Woonwagen, dus haal die panterlegging uit je kast of trek je gabberpak aan en kom naar Café Daen voor een leuk feessieee. 

 

Er worden een aantal thuiswedstrijden gespeeld op 2 december, zoals die van Dames 1, Dames 6 en Heren 2 om 13:00 uur en die van Dames 3 om 15:00 uur. Kom vooral naar het RSC en wie weet, krijg je wel de aux-kabel in handen tijdens het inspelen en kun je je Spotify Wrapped-lijst afspelen. Luister vooral niet naar al die mensen die zeggen dat het ze niks kan schelen wat er in jouw Spotify Wrapped dit jaar staat; de Promocie cares! Of is het al tijd voor kerstmuziek…?

Niet geheel onbelangrijk: Op 6 december staat de derby tussen Dames 1 en Dames 2 gepland en gaan de twee Heyendaalteams met elkaar de strijd aan, groen tegen groen, dus kom ze vooral flink aanmoedigen vanaf de tribune! 

 

Dat was hem weer. De Promocie wenst alle teams succes met de komende wedstrijden en tot de volgende!

 

Kusjes,

 

De Promocie 

(AKA: Anne, Patrick en Femke)