Fiere Heyendalers,

Wat een schijtweer is het hè. De dagen worden steeds korter en er lijkt maar geen einde te komen aan deze regenachtige dagen. Als het buiten zo grijs, koud en nat is, is het extra moeilijk om uit je bed te komen en bij sommige begint hun ‘winterdipje’. Lichtpuntje! Volgende week woensdag gaat de zon waarschijnlijk weer schijnen. Maar genoeg over het weer. Gelukkig lieten de meeste Heyendaal teams geen dipje zien op het veld.

Er waren maar liefst ZES teams die afgelopen week met grote overtuiging alle 5 de punten wisten binnen te slepen! Gefeliciteerd, wat een topprestatie.  Zo wist Dames 2 alle sets te pakken tegen Hevo DS1. Dames 13 wist een dikke overwinning op Pegasus te pakken met setstanden van 25-5! Dames 8 en Dames 4 sleepte onder aanmoediging van onze tribune alle sets binnen. Daarnaast wisten Dames 3 en Dames 12 allebei 5 punten te pakken van onze paarse zuiderburen, Vocasa.

Helaas waren deze zuiderburen voor Dames 9 te sterk en keerde zij zonder punten terug naar huis. Ook Dames 1 nam geen punten mee naar huis na de wedstrijd tegen Rebo Woningmakelaars Rebelle DS1. Zowel Dames 7 als Heren 5 wist toch een puntje van de tegenstander te pakken en verloren beide met 1-3.

Er waren ook 4 teams (Dames 5, dames 10, heren 4 en Heren 1), die er een extra lange en spannende wedstrijd van hebben gemaakt met een 5e set. Gelukkig wisten Dames 5 en Heren 4 de winst binnen te halen en wonnen met 3-2. Helaas trokken Heren 1 en Dames 10 in de 5e set aan het kortste eind en moesten met verlies naar huis.

Deze week wordt het ook weer een drukke week voor Heyendaal. Vanavond zullen 5 teams thuis spelen! Dus kom allemaal Heren 4, Heren 5, Dames 9, Dames 7 en Dames 11 naar de overwinning juichen! Zaterdag wordt het helemaal druk op de tribune aangezien dan Dames 1, Heren 2, Dames 6, Dames 10, Heren 1, Dames 2 en Heren 3 thuis spelen. Vergeet niet de groene held in te vullen en tot op de tribune!

Nog even als laatste, een tip aan alle teams: Let goed op je shirtjes(tas)! Heren 4 wist namelijk vorige week hun shirtjestas te verliezen. Gelukkig lagen al hun shirtjes wel bij de gevonden voorwerpen, bijzondere zaak! Dames 11 wist ook niet alles compleet te houden en zijn hun shirt nummer 13 kwijt. Dat ongeluksnummer kun je misschien sowieso beter kwijt dan rijk zijn.

Alle teams succes deze week en tot volgende week!

XOXO Promocie

Patrick, Femke en Anne