Beste Heyendalers,

Afgelopen zaterdag vond het langverwachte Diner Rouler plaats. En op de zaterdagochtend kwam dan ook eindelijk het nog-langer-verwachte tijdschema met adressen waar iedereen de culinaire hoogstandjes kon gaan eten. Jullie hebben je massaal verkleed als duo’s uit Hollywood, want het thema was dan ook ‘Famous Films’. Waar de ene duo-kostuums vrij duidelijk waren, was voor het andere kostuum een meer nichepubliek nodig, maar dat maakt ze niet minder sprankelend natuurlijk. Echter, de prijs voor de beste outfit ging toch echt naar Laurie en Anouk die verkleed waren als het duo Russell en Carl uit de film Up (zie foto).

De Heyendalers hebben zich weer flink uitgesloofd in de keuken. Na uren zwoegen, is er veel gegeten, maar nog veel meer (wijn) gedronken. Het weer zat helaas niet mee, dus bijna iedereen schoof kleddernat bij het hoofdgerecht aan, maar daar was bij het nagerecht door alle wijn vrij weinig van te voelen, want iedereen was tegen die tijd gelukkig al ladderzat. Met een nogal druk, maar erg leuk feestje in Daen werd het Diner Rouler dit jaar afgesloten. Dank aan de Heyendalers, want jullie hebben in volle overgave meegedaan en nog in het speciaal dank aan de Diner Rouler-commissie voor het organiseren van een geslaagde activiteit. Kan niet wachten tot volgend jaar!

Er zijn natuurlijk ook wedstrijden gespeeld afgelopen week. Op donderdag hebben Dames 8, Dames 4 en Dames 2 elk 4 punten binnengesleept. Dames 4 won weliswaar van Dames 5, dus zij moesten helaas met 1 punt genoegen nemen. Dames 11 won de wedstrijd met een genadeloze 4-0 en kon daardoor op tijd door naar de kantine. Heren 5 verloor jammer genoeg de wedstrijd met 3-1. Dames 13 wist de wedstrijd net niet te kantelen en verloor uiteindelijk met 3-2. Heren 1 verloor helaas met 4-0, dus juich ze dan ook vooral naar de overwinning in het RSC komende zaterdag!

Op zaterdag zijn er nog drie wedstrijden gespeeld door Dames 3, Heren 2 en Dames 6. Dames 3 won de wedstrijd met 4-0, waarbij zij in de laatste set de overwinning hebben gevierd met een eindstand van 30-28. Waar Dames 3 eindigde, begon Heren 2 met een spannende eerste set, waarin de eindstand stond op 26-24. Daarna hebben ze de wedstrijd rustig afgemaakt en met 4-0 gewonnen. Dames 6 had iets minder geluk en verloor na een lastige wedstrijd met 3-1 en ging naar huis met 1 punt.

Komende donderdag en zaterdag staan er weer veel wedstrijden gepland, dus er is genoeg te kijken en aan te moedigen. Veel succes aan alle teams die moeten spelen!

En dan nu nog even iets anders. Op zondag 19 november om 19:00 uur vindt de eerste groentjesactiviteit van het jaar plaats in Café Van Buren. Dus ben je een Groentje: kom dan vooral in je mooiste groene outfit, neem deel aan de pubquiz met gezellige mensen en leer de vereniging kennen. Hopelijk tot dan!

Dat was hem weer voor je wekelijkse update. Tot de volgende!

Met vriendelijke groetjes,

De PromoCie (a.k.a. Anne, Patrick en Femke)