Beste Heyendalers, het is weer tijd voor een korte wekelijkste update!

Afgelopen donderdag is er door Heyendaal weer hard gevochten om de overwinningen binnen te slepen. Bij veel teams is dat ook gelukt. Zo hebben dames 4, dames 7, dames 9, dames 10,  dames 12 en dames 13 hun wedstrijden allemaal comfortabel weten te winnen. Heren 5 wist ook de eer van onze vereniging te verdedigen, want zij hebben Pegasus geklopt met 3-1. Heren 2 en heren 4 hadden het moeilijker. Zij wisten in 5 sets net hun overwinningen tegen Volamie en WaHo te bemachtigen. Kantje boord!

Helaas kon heren 3 niet in de voetsporen van heren 5 treden. Zij verloren met 3-1 van Pegasus. Een echte nagelbijter waarbij de laatste set zo had kunnen kantelen. Dames 5 had het ook lastig. Zij moesten tegen de koploper: Kidang. Ondanks de bewonderenswaardige weerstand die zij hebben geboden in de 2e set, waren deze Bemmelaars net één maatje te groot.

Na een positieve donderdag, zijn ook zaterdag een aantal Heyendalers weer het veld op gegaan. Hierbij hebben heren 1 en dames 1 beiden helaas niet hun beste volleybal laten zien. Heren 1 moest tegen de koploper van hun poule, namelijk Dios. Deze wedstrijd was van korte duur want Dios was net te sterk. Dames 1 had een vergelijkbaar resultaat. Zij namen het op tegen TweeVV, maar hier is ook geen glorie gewonnen. Ondanks 2 spannende sets, was de eindstand 4-0. Dames 2 is nu 2 punten los van dames 1. Spannend!

Dames 6 heeft gelukkig de buit niet laten liggen. Met 3-1 hebben zij Vocasa verslagen. Dames 11 en dames 3 hadden het lastiger. Hierbij wist dames 11 kantje boord hun wedstrijd van Ikaros dames 8 te winnen, maar heeft dames 3 in 5 sets verloren. Hard gewerkt in ieder geval, en dat biertje achteraf zal lekker geweest zijn.

Deze week krijgt dames 5 gelukkig de kans op verlossing. Zij nemen het op tegen hun clubgenoten: dames 4. Als fierige Heyendaler moet je hierbij zijn, dus kom vanavond even kijken op de tribune. Los van deze Heyendaal derby zijn er nog genoeg andere leuke wedstrijden te zien op de tribune. Zo speelt heren 1 voor de verandering op donderdag thuis. Deze nemen het op tegen BVC’73. Dames 13 en heren 5 spelen hiernaast. Zij nemen het op tegen Switch’ 87 en Pegasus DS8. Om half 10 worden deze afgewisseld door dames 2, dames 11 en de eerder benoemde dames 4&5. Genoeg te zien!

De wedstrijden zijn natuurlijk het hoogtepunt, maar ook dit weekend staat er iets heel leuks op de planning, namelijk het welberuchte Diner Rouler. Hierbij halen Heyendalers alles uit de kast om hun clubgenoten wat lekkers voor te schotelen. Niet alleen in de keuken wordt er hard gewerkt, want iedereen gaat verkleed. Het thema dit jaar is “famous films.” Hoeveel films herken jij?

Om het af te ronden is hier nog even een korte blik op de toekomst. In november is de eerste activiteit van de groentjescommissie. Ben jij eerstejaars, of halverwege het vorige seizoen ingestroomd, meld je dan vooral aan om alvast wat clubgenoten te leren kennen. Ook is deze week de eerste promo voor het Heyendaalgala gedaan. 27 januari zal het gala plaatsvinden, dus save the date.

Groetjes, de Promocie (Anne, Femke en Patrick)