Fiere Heyendalers,

 

Voordat de wedstrijden deze week weer beginnen even een korte update van afgelopen week. Een week waarin de eerste Heyendaal activiteiten op gang zijn gekomen! Alle teams die op de donderdag speelden hadden even een weekje rust door de herfstvakantie. Maar gelukkig konden wel alle zaterdagteams shinen op de eerste Super Saturday van dit seizoen!

 

De tribune zat weer lekker vol. Er is gejuichd, gezongen, getrommeld en er zijn weer flink wat punten binnen gesleept, lekker bezig allemaal! Onder aanmoediging van hun mini’s waren Dames 2, Dames 3 en Heren 2 onverslaanbaar en hielden met zeer mooie setstanden alle 5 de punten thuis. Dames 10 wist ook de winst binnen te slepen en kan heel tevreden zijn met 4 puntjes erbij. Heren 3 maakte het spannend door na de eerste 2 sets gewonnen te hebben, de 3e en 4e set weg te geven. Gelukkig vochten ze zich terug en was de 5e set voor Heren 3! Helaas wisten niet alle teams de winst binnen te slepen. Zo was Pegasus te sterk voor Dames 6, waarna ze alle punten mee naar huis namen. Heren 1 verloor helaas met 1-3 na een lange spannende wedstrijd. Dames 1 wist ook een zeer lange en bloedstollende wedstrijd te spelen, helaas trok na 5 sets SSS aan het langste eind. 

 

Na een dag vol volleybal was het tijd om de gezeligheid door te zetten in café Daen. Hier had H1 een borrel in het thema Zon, Zee, Ziekenhuis verzorgd! Het weer had helaas geen zin om mee te doen met het thema, dus heeft Heyendaal er het beste van gemaakt. Binnen in Daen was het net alsof we ons even op waalstrand begaven. Er liepen heren in hun zwembroek rond, zonnenbrillen waren er in overvloed en veel (glitter)pleisters op gekke plekken. Een geslaagde avond, bedankt Heren 1!

 

Maandag was het eerste intern toernooi met als thema ‘petje op, petje af’. Het intern toernooi begon met een fantastische wariming-up verzorgd door de dames van fysiotherapie Bottendaal. Arme Ivar was het slachtoffer en mocht mooi in het middelpunt van de cirkel alle oefeningen perfect voordoen met zijn haaienhoed. Bedankt Ivar! De Fatale Fedoras, waren fataal voor alle teams die ze tegen kwamen in de eerste ronde en sleepte daarmee de winst binnen. In de 2e ronde wist team 9 de meeste wedstrijden te winnen en daarmee een taart te verdienen. De prijs voor het mooiste en langst gedragen hoofddeksel ging naar Jens! Het hele toernooi verliep soepel dankzij de inzet van Nienke en Gerwin met de hulp van Tim. Petje af voor de commissie!

 

Vandaag is weer een drukke wedstrijddag voor Heyendaal. Maarliefst 11 teams mogen het veld betreden, waarvan er 4 thuis in het RSC spelen. Kom dus vooral vanavond alle teams aanmoedigen!!! Dames 4 en Dames 12 zullen allebei strijden tegen Tweestroom en Heren 4 en Heren 2 zullen er ook een mooie pot van maken tegen Volamie en WaHo. Komt dat zien!!! Vergeet niet na afloop met je team de punten te vieren in Daen, aangezien alweer de de laaste week is van de pitchercompetitie. Wie pakt de meeste punten?

 

XOXO

Femke, Patrick en Anne (aka Promocie)