Fiere Heyendalers,
Het is weer tijd voor de wekelijkste update! Het is ijskoud. Vorige week zaterdag is de temperatuur met 10 graden gedaald en deze is daarna nooit meer gestegen. Met beachen zijn we dus voorlopig even klaar, maar gelukkig is volleybal een binnensport. Zolang het dak van de jan massinkhal nog niet lekt kan er gewoon gevolleybald worden en dat heeft Heyendaal ook zeker gedaan. Van dat koude weer heeft onze vereniging overigens geen last gehad, want donderdag zijn wij ongeslagen gegaan.
Zo wisten dames 11, dames 7 en dames 13 4-0 hun wedstrijden winnen, geen speld tussen te krijgen dus. Sterker nog, dames 11 wist de tegenstander zelfs met 25-4 van het veld te beuken, oei! Verder hebben dames 3, 4 en 12 ook een sterk resultaat neer weten te zetten, zij hebben namelijk 3-1 gewonnen. Bij de heren ging het net zo goed, heren 3, 4 en 5 hebben hem ook allemaal in 4 sets weten te pakken. Dames 5 heeft het nog even spannend gemaakt tegen Trivos, maar ook zij wisten de punten binnen te harken in de 5e set. Los van de competitie heeft dames 1 ook nog gespeeld voor de beker. In de 1e ronde hebben zij Xanthos geklopt met 3-0.  Eindstand na donderdag: 11-0 voor Heyendaal. Lekker bezig!
Zaterdag is er natuurlijk ook nog gespeeld. Helaas hebben heren 1, heren 2 en dames 10 niet weten te winnen. Dames 10 heeft er nog wel een vijfde set uit gesleept, maar de Weekenders waren uiteindelijk net een maatje te groot. Dames 6 had ook net als dames 10 een draak van een wedstrijd, maar zij hebben de 5e set net binnen weten te slepen.
Op het veld winnen is één ding, maar hoe je als team presteert buiten het veld is net zo belangrijk. Dus hoe zit het nou eigenlijk met die pitchercompetitie? Nou, voorlopig loopt heren 5 als van oudsher goed los. Met 10 punten staan zij 5 streepjes voor op de gedeelde tweede plek, dames 9 en dames 12. Dames 4, dames 7 en heren 1 zijn ook niet laf geweest, zij hebben allemaal 4 punten. Er is nog tijd zat voor een inhaalslag, dus mocht jij jouw team willen helpen, dan kan dat gelukkig deze zaterdag (vandaag).
Vandaag is het namelijk super Saturday. Dan worden er bij het RSC 8 krakers gespeeld en zal de tribune vol zitten met juichende Heyendalers. Zodra alle wedstrijden gespeeld zijn wordt er met dank aan heren 1 ook nog flink geborreld bij Daen. Het thema is Zon, Zee, Ziekenhuis dus trek een outfit aan waarbij je alle woorden weet te verwerken!
We hebben in de aankomende weken nog genoeg leuke activiteiten op de planning staan. Zo is maandag bijvoorbeeld het eerste interne toernooi van het jaar. Vergeet hierbij allemaal niet je leukste petje op te zetten. Verder is ondanks het koude weer de diner rouler commissie eindelijk wakker geworden uit hun winterslaap. Zij hebben het thema afgelopen dinsdag bekend gemaakt: famous films. Diner rouler is op zaterdag 4 november. Aanmelden kan nog tot en mete 21-10 via de site, dus waar wacht je op? Schrijf je in!
Liefs,
De Promocie
(Anne, Femke en Patrick)