Het is weer tijd voor je wekelijkse update! 

Afgelopen week zijn er weer veel wedstrijden gespeeld. Sommige spannend en andere iets minder. Zo hebben de heren van Heyendaal deze week alle wedstrijden gewonnen. Zowel Heren 1, Heren 2 en Heren 4 hebben hun wedstrijden met 3-1 gewonnen, waarbij Heren 1 en Heren 4 het nog spannend maakten met setstanden als 29-27 en 33-31. Voor Heren 3 was het een piece of cookie, want die hebben met een rustige 4-0 gewonnen. Bij de dames hebben Dames 1, Dames 4 en Dames 5 deze week de wedstrijden met 3-1 gewonnen. Dames 3 zorgde voor de ultieme overwinning met een eindstand van 4-0. Dames 2 had het druk vorige week met 2 wedstrijden, waarvan de eerste helaas met 3-1 is verloren, maar de tweede met een 5-setter is gewonnen! Ook heeft Dames 8 de overwinning mogen vieren met een eindstand van 3-2. Dames 9 en Dames 10 hebben elk nog een punt weten te pakken, maar verloren de wedstrijden met 3-1. Voor Dames 7 en Dames 12 zijn de eerste verliezen van het seizoen geleden met een eindstand van 4-0 voor beide, maar jullie kunnen ze naar de volgende overwinning juichen in Wijchen en het RSC vanavond!  

 

Even over andere punten gesproken: het bestuur is ook lekker bezig met het scoren van bestuurspunten. Met een nek-aan-nekrace tussen onze voorzitter en onze commissaris Interne Relaties is het begin van het seizoen weer goed begonnen. Wie o wie helpt ze naar de overwinning? 

 

Er staan binnenkort ook erg leuke activiteiten op de planning. Zo is het Intern Toernooi op maandag 23 oktober. Met het thema “Petje op, Petje af!” belooft het weer een groot succes te worden. Dus stof je sombrero af en haal je cowboyhoed uit de kast en geef je snel op! 

 

Ook staat het jaarlijkse Diner Rouler voor de deur. Op zaterdag 4 november worden menig studentenkeuken omgetoverd tot heuse 5-sterren restaurants en kan er worden genoten van de lekkerste en leukste gerechten. Dus twijfel niet en meld je aan, want dit wil je niet missen!

 

En als laatste, niet te vergeten, de eerste Super Saturday zit er weer aan te komen! Op 21 oktober organiseert Heren 1 een knalfuif in Café Daen met als thema: Zon, Zee, Ziekenhuis! Dat belooft een groots feest te worden. En niet geheel onbelangrijk: diegenen die alle 3 de woorden van het thema in hun outfit weten te verwerken, wordt een groots compliment beloofd. Wie wil dat nou niet? Dus tot 21 oktober!

 

XOXO

 

De Promocie, aka Anne, Patrick en Femke