Fiere Heyendalers,

 

Het nieuwe collegejaar en de trainingen zijn alweer een aantal weken van start en zo dus ook de PromoCie, jullie wekelijkse nieuwszender en juicekanaal! Blijf via ons op de hoogte van alle wedstrijden, activiteiten en Heyendaal gerelateerde gebeurtenissen. 

 

Helaas is het de Volleybaldames voorlopig nog niet gelukt om een ticket voor de Olympische Spelen in Parijs 2024 te bemachtigen. In de slotwedstrijd tegen de Dominicaanse Republiek moest met 3-0 of 3-1 gewonnen worden. Echter, het was de Dominicaanse Republiek die na 3 sets aan het langste eind trok en het ticket voor de Olympische Spelen wist te bemachtigen. 

 

Maar nu even over naar onze eigen competitie. Op zowel heren als dames 2 na hebben alle teams inmiddels ook al hun eerste wedstrijd(en) erop zitten. Een vlammende start voor Heyendaal in poule Dames 1e klasse O waar Heyendaal tot nu toe alle wedstrijden heeft gewonnen! Dames 5 heeft al 10 punten binnengesleept, Dames 7 heeft er 7 en Dames 4 heeft hun eerste wedstrijd met 3-1 gewonnen! Dames 12 is ook lekker van start gegaan en heeft al 7 punten uit hun eerste 2 wedstrijden weten te bemachtigen. Dames 11, Dames 13 en Heren 5 wisten alle 3 bij de eerste wedstrijd alle punten binnen te slepen met een 4-0 overwinning. Helaas hebben Dames 1, Dames 6 en Heren 1 nog geen punten bemachtigd en verloren alle 3 met 0-4. Zowel Heren 4, Dames 8 als Dames 9 hebben een wedstrijd aan het langste en een wedstrijd aan het kortste eind getrokken. Dames 3, Heren 3 en Dames 10 hebben helaas hun eerste wedstrijd verloren met 1-3 en 2-3 respectievelijk. 

 

Donderdag staan Heren 4, Dames 7 en Dames 9 en zaterdag staan Dames 1, Dames 3, Heren 2 en Heren 3 in het RSC te strijden om de winst. Kom ze vooral aanmoedigen, zorg voor gekkenhuis op de tribune en vergeet de Groene Held niet in te vullen! 

Laten we hopen op veel goede resultaten. HEEL VEEL SUCCES iedereen! Mocht het nou toch niet gelukt zijn om punten uit de wedstrijd te slepen, lukt het wellicht wel in café Daen waar de pitchercompetitie vanaf donderdag weer van start gaat! 

 

Let op: vergeet niet het interne toernooi in je agenda te zetten! Zoek alvast naar die te gekke hoofddeksesl in de kast en shine ermee 23 oktober tijdens het interne toernooi!

 

Lijkt het je nou ook super leuk om eens in de drie weken een stukje over onze mooie vereniging te schrijven voor de website? Laat dit dan weten aan onze Commissaris Interne Relaties Amber: internerelaties@nsvvheyendaal.nl, want we zoeken nog een derde commissielid! 

 

XOXO

Promocie (aka Femke en Anne)