Vorig weekend hebben we de reis naar Eindhoven afgelegd. Hoe later je was, hoe kleiner de kans dat je je tent nog ergens tussen kon proppen. Maar dat zijn we gewend van het Hajraa Buitentoernooi. Op vrijdag feest, op zaterdag volleybal en feest, op zondag met zijn allen brak omreizen met de trein/bus in plaats van volleyballen. We zijn niet anders gewend. Hajraa was zoals alle jaren weer leuk, maar dit jaar was het opmerkelijk braaf gebleven in het Nijmeegse tentenkamp. Hoe kon het ook? ER WAREN ZOVEEL STELLETJES! Verder blikken we terug op het gebruikelijke: er werd getongd, er werd gevoosd, er werd geslaapwandeld, er werd verslapen, er werden WC-rollen in een boom gegooid, Loek werd weer geïnterviewd, er misten spelers op de volleybalvelden, er werden mensen op de schouders genomen, er werd bier naar hen gegooid, er werd bier gedronken, gedanst en getoeterd bij de Gebroeders Scooter, er werd ongezond (veel) gegeten, er waren lange rijen voor de WC’s, er was soms geen WC-papier meer, er werden lichamen verbrand, er werd goed gehydrateerd, er werd veel gebruik gemaakt van Quechua tenten EN stoeltjes, en, oh ja, er werd ook gevolleybald! Behalve op zondag… Volgend jaar weer?

Afgelopen weekend was het weer bloedheet maar ook weer tijd voor het jaarlijkse VVH Beach toernooi! Een hoop Heyendalers en vrienden van Heyendaal verplaatsten zich naar de Berendonck voor een dagje vol zon, volleyballen en zwemmen. Hoewel alle teams hun uiterste best deden en lekker stonden te smashen in het zand, met soms blauwe ogen als gevolg, kon er natuurlijk in elke poule maar één winnaar zijn. Gefeliciteerd Team Scheetbrouwers, Team Powerpuff Girls, Team Lust’um en Team Marloes en Bregje! Naast het volleyballen werd er ook heerlijke verkoeling gezocht in het water, waar Guus nog een aantal keer werd gelanceerd door zijn teamgenoten met mooie salto’s tot gevolg. In het zand zelf werden nog wel wat minder fijne voorwerpen aangetroffen voor de blote voetjes, wat glas en grote stenen mochten natuurlijk niet ontbreken op dit natuurstrand. Een ander vreemd object in het zand: het brillenpootje van Luuk! De organisatie kende ook wat struggles. Zo had Masha als enige geen commissie T-shirt en reed Hannah voor het eerst met een kar achter de auto, wat niet altijd even soepeltjes liep (alsnog wel knap!). Het toernooi was een groot succes en daarom een heel groot applaus en dankjulliewel voor de VVH Beachcommissie! Als afsluiter van de dag was er nog een gezellige barbecue op locatie, waar Paulien een talent bleek te hebben voor het laten aanbranden van eten en Wiebe het eten op de grond leek te leggen in plaats van op borden of op de barbecue.

Na dit zonnige toernooi hebben we ook een Wall of No Shade aangemaakt (Wall of Shame voor de mensen die net zo verbrand waren als de hamburgers van Paulien): Luuk, Leoniek en Roel Veerbeek staan on top of the list. Na VVH Gras en Hajraa mag ook Amber natuurlijk niet op deze Wall ontbreken, dus ook zij mag zich voegen bij de bovenste regionen van deze lijst.  

Zien we jou en je team op zaterdag 9 september bij het Openingstoernooi?

 

In dit laatste stukje willen we nog heel even jullie aandacht vasthouden om dit jaar goed af te sluiten. Kiara, Roxanne en Meike hebben dit jaar met heel veel plezier iedere week stukjes voor de website geschreven om op wedstrijden, activiteiten en actuele thema’s terug te blikken. Deze stukjes zijn vereeuwigd op deze website, dus dit kun je gerust nog eens teruglezen, als je geïnteresseerd bent in hoe het er ook alweer aan toe ging tijdens het Intern Toernooi. Dit jaar kent veel kampioenen, dus we willen ze nog een laatste keer in het zonnetje zetten: Dames 2, Dames 7, Dames 10 en Dames 11! Succes komend jaar met de reputatie hoog te houden!

Wij hebben in deze commissie ook erg van elkaar mogen leren en van elkaars gezelligheid mogen genieten. We zijn wezen poolen bij Café Pool en hebben geborreld. We hebben ons het hele jaar samen mogen inzetten voor Heyendaal. Heel erg bedankt aan onze trouwe lezers voor jullie support en voor het invullen van de Heyoween-puzzel.

Mocht je het jou nou ook leuk lijken om je in te zetten voor Heyendaal komend jaar? Ben je creatief en houd je van schrijven? Geef je dan komend jaar op om ook PromoCie-lid te worden!

 

Voor de allerlaatste keer:

Een dikke knuffel, liefdevolle kus en hartelijke groetjes,

 

De PromoCie,

Aka Kiara, Roxanne en Meike