Is iedereen een beetje bijgekomen van afgelopen vrijdag? Wat een knaller van een eindfeest! Even konden we doen alsof we geen volleyballers zijn en alles werd dan ook uit de kast getrokken om ons even in een andere wereld te wanen: een saaie wereld zonder volleybal.

Velen bleken toch als tweede keus voor voetbal te gaan, maar ook hardlopers, hockeyers en muzikanten waren van de partij. Helemaal onder het verf kwam een er ook een groepje als schilders, maar blijkbaar was de rode verf iets te sterk voor de huidjes en was het de dag erna nog steeds mooi zichtbaar op gezicht en ledematen, oeps! Er konden zelfs visjes worden gevangen, met dank aan de vissers! Na een lekker blauw welkomsshotje werden er natuurlijk ook weer een mooi aantal pilsemannetjes naar binnen gegoten, die overigens erg goedkoop waren en dan ook zorgden voor hordes aan dronken Heyendalers (en oud-Heyendalers die toch echt nog steeds geen afscheid kunnen nemen, wat wij natuurlijk snappen.) Bij sommigen moest de maag dan ook tussendoor even geleegd worden, en zo kon ook de wasbak niet altijd ontsnappen aan dat alcoholgeweld. Wel zo fijn als het dan ook wegspoelt! Als vanouds waren er natuurlijk weer een aantal mensen die hun fiets niet meer terug konden vinden en ook wat mensen die juist graag gezellig samen de fiets wilden vinden.

Er staat nog één laatste activiteit op het programma voor dit seizoen, namelijk VVH Beach! Geef je nog snel door je in te schrijven, want bijzijn is meemaken!

En vergeet niet om uiterlijk vrijdag 9 juni de enquête voor de Ranking van Heyendaal in te vullen! Dat kan via deze link.

 

XOXO,

De Promocie, aka Kiara, Meike en Roxanne