Fiere Heyendalers,

Het is weer even geleden, maar weest niet getreurd: jullie favoriete commissie blijft stukjes voor de website schrijven totdat er niks meer is om over te schrijven!

HEEL BELANGRIJK!!! Vorige week hebben jullie de enquête voor de Ranking van Heyendaal ontvangen vanuit de Redactie Commissie. Jullie hebben nog tot en met aanstaande vrijdag 9 juni om mensen te nomineren via deze link. Echt doen!!!!!!!!!!

 

Afgelopen zaterdag heeft het Vrienden Van Heyendaal Grasvolleybaltoernooi plaatsgevonden. De commissie blikt hierop terug:

Het VVH-Gras toernooi is weer geslaagd dit jaar! De dag begon al met super lekker weer. Iedereen in korte broek, korte mouwen, zonnebril op, ingesmeerd en klaar om te beginnen! Ook de Heyendalers die de dag ervoor iets te diep in het glaasje hadden gekeken en hun stem kapot hadden gezongen tijdens hun teamdate-cantus, hadden er zin in. Het ging er hard aantoe in de jungle. Ballen werden uit het water gevist, mensen verstopten zich in koelwagens en knieen zijn gesneuveld, maar er zijn aan het einde van de dag toch 4 terechte winnaars: the Fantastic Four, Glas Half Volley, Couple of Aceholes en de Bèta Boys! De pizza liet even op zich wachten, maar gelukkig konden we lekker relaxen in het zonnetje. Thuis heeft iedereen zich gauw ingesmeerd met Aloë Vera-gel uit het badkamerkastje van de vrouwelijke huisgenoot. Al met al een geslaagde dag! Hoe spreek je ook alweer Worcestershiresauce uit? SAUS!

 

Vanavond vind het eindfeest plaats! Trek je mooiste outfit aan in het thema “Wat had jij gedaan als er geen volleybal had bestaan🥏🪀🏄🏼‍♀🥅 ?” Zien we jou vanavond? (Pssst! Zie de afbeelding bovenaan de pagina ter inspiratie voor je outfit.)

 

XOXO De PromoCie aka Roxanne, Kiara en Meike