Fiere Heyendalers,

Ondanks dat we elkaar alweer een maand moeten missen op de donder- en zaterdagen in het RSC, zijn daar dan gelukkig nog de activiteiten waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Afgelopen zaterdag was het tijd voor het Actieve Ledenuitje, in de ochtend werd de Schone Rivieren werkactie gelopen, dus de ALU begon dit keer in de avond: 

Onder het genot van het zonnetje ontmoetten we elkaar in het Kronenburgerpark. Nadat de friet en snacks binnen no-time verorberd waren, werd de groep opgedeeld in vieren en ging de activiteit echt beginnen. Geblinddoekt moesten we plaatsnemen in de auto, je raadt het al: het was tijd voor een dropping! Er waren twee startplaatsen: de Duivelsberg en het Wylerbergmeer. Eenmaal gedropt kregen we van alles mee: opdrachten, een sudoku, een envelop, veel blikjes bier, wat te eten, en een ei. Als eerste moesten we de sudoku oplossen die ons coördinaten gaf naar de volgende locatie. Ondertussen konden we ook allemaal opdrachten uitvoeren (een soort Crazy 88), zoals: sta 1 minuut op 1 been, maak een foto van een tuinkabouter, adt een biertje binnen 10 seconden, vraag een vreemde ten huwelijk, en ga zo maar door… Waar het ene groepje achterbleef in het casino, liepen anderen gestaag door naar de eerste locatie: de Boterberg. Na al dat bier drinken was het inmiddels ook tijd om dit te lozen, wat bij sommigen heeft geleid tot een muggenbult (of meerdere) op een interessante plek.. Na een lange tocht met veel hoogte- en dieptepunten mochten we op de Boterberg de envelop open maken. Hierin zat een rebus (die niet klopte…), dus via WhatsApp kregen we de aangepaste versie, die ons de volgende locatie vertelde: het Erica Terpstra Sportfondsenbad. Eenmaal daar stonden Paulien en Luuk ons op te wachten om nog 2 opdrachten uit te voeren voor extra punten. Hierna vervolgde de een hun weg terug naar het Kronenburgerpark om de fietsen op te halen, en de ander ging bij iemand thuis de opdrachten verder voltooien. Rond middernacht kwam iedereen aan (gelopen of gerend) bij het eindstation van de dropping: Café Daen. Hier werden alle lege blikken bier opgeteld en moesten de eieren weer heel worden afgeleverd (beetje jammer wanneer die in de eerste minuut kapot ging of wanneer je hem thuis hebt laten liggen…). Na de prijsuitreiking liepen de spanningen bij één groepje zo hoog op dat iemand een ei tegen zijn/haar hoofd kreeg (excuses zijn aangeboden en de wond viel mee).

Al met al was het weer een geslaagde activiteit, dus bedankt bestuur voor de organisatie! Mocht je nou denken, ik heb ook zin in een activiteit? De inschrijvingen voor VVH Gras (27 mei) staan nog steeds open, en ook kun je elke week op donderdagavond mee doen aan de beachcompetitie. (Inschrijfformulieren zijn te vinden op de website.)

Zet ook allemaal het eindfeest op 2 juni in jullie agenda’s!

We zien jullie daar!

Liefs,
de PromoCie