Fiere Heyendalers,

De afgelopen week zijn voor (bijna) alle teams de laatste competitiewedstrijden van seizoen 2022-2023 gespeeld. Hiermee zijn ook de eindklasseringen van Heyendaal bekend en daar mogen we als vereniging best trots op zijn! 

Donderdag konden we twee kampioenen bijschrijven: Dames 11 wist in eigen huis met 4-0 te winnen van hun directe concurrent en Dames 7 won ook hun laatste beslissende wedstrijd met 4-0. 

Vrijdag vertrok de spelersbus naar Wageningen voor de wedstrijden van Heren 2 en Heren 3. Onder leiding van de KlapCie en andere enthousiaste meegereisde Heyendalers, vertrok de bus na anderhalf uur vertraging. Hierdoor moest Heren 2 zich razendsnel omkleden en begonnen zij aan hun wedstrijd zonder een warming-up. Misschien was dat ook de reden voor hun 3-1 verlies… Heren 3 had zich op de tribune al geholpen aan aardig wat versnaperingen voordat hun eigen wedstrijd begon. Op een of andere manier is het hun gelukt om de eerste twee sets op het nippertje te winnen. Maar de mannen van WaHo lieten dit niet zomaar gebeuren en zij pakten de volgende twee sets. Gelukkig herpakte Heren 3 zich in de vijfde set en konden zij, met 3 punten, en de spelersbus weer terug naar Nijmegen.

Zaterdag werden de allerlaatste wedstrijden van het seizoen gespeeld, en daarom willen wij graag wat teams in het zonnetje zetten: als allereerst Dames 3 en Heren 1. Het ging niet altijd even soepel voor jullie dit seizoen, maar richting het einde hebben jullie je toch herpakt en wordt het tijd om nog één dag te shinen om in jullie klassement te blijven spelen tijdens de promotie/degradatie wedstrijden. Allebei heel veel succes gewenst met de laatste loodjes! Ten tweede een ode aan de teams die het kampioenschap net zijn misgelopen maar hiermee wel op een mooie tweede plek zijn geëindigd: Heren 5, Dames 4, Dames 12 en Dames 13! En als laatste nogmaals een kleine herinnering aan welke teams er nou allemaal kampioen zijn geworden: Dames 2, Dames 7, Dames 10 en Dames 11

Dan door naar deze week, ook al is de competitie gestopt, vanavond is er volop strijd tijdens de zeven zonden kroegentocht. Tijd om je zonden van het afgelopen jaar te overdenken onder het genot van vele drankjes!

Liefs,
de PromoCie

p.s. Nu je toch op de website bent: vergeet niet de nieuwe merchandise te bestellen!!!