De laatste wedstrijden van maart en de eerste wedstrijden van april zijn gespeeld. Met nog anderhalve week aan competitie te gaan, kijken we nog even terug op afgelopen week. Donderdag was het welliswaar weer een volle bak in het Radboud Sportcentrum. De eerste ronde bestond uit alleen maar winnaars. Dames 13 won alle 4 sets, Dames 7 maakte concurrent Ikaros in met 3-1 en Heren 5, tja, 3-2, gefeliciteerd. In de tweede ronde won Dames 12 ook met 4-0, waardoor het in die poule nog mogelijk is om zowel 8e als 2e te eindigen. Dames 2 heeft winnen ondanks het kampioenschap nog steeds niet opgegeven en won met 3-1 van Gemini. Dames 3 is het helaas niet gelukt om van hun Gemini-tegenstander te winnen.

Er waren donderdag nog meer wedstrijden. Dames 11 won met 4-0, waaronder een set die duurde tot 32-30 punten. Heren 4 won met 3-1. De andere uitspelende teams hadden iets minder geluk. Dames 9 en Dames 10 verloren met 1-3 en Dames 5 met 0-4. Op vrijdag reisde Dames 4 af naar Bemmel waar ze na een spannende wedstrijd 3-2 van Kidang wonnen.

Zaterdag speelden er alleen teams thuis, en dat was geen grap. Dames 1 won met 4-0, en Heren 3 en Dames 6 allebei met 3-1. Heren 2 verloor met 0-4, maar misschien was dat wel een 1-april grapje?

Vanavond speelt Heren 5 weer een spannende pot tegen Xanthos. Succes! Dames 8 is het enige team dat aanstaande donderdag speelt. Op de Super Saturday dit Paasweekend spelen Dames 10, Dames 2, Heren 3, Dames 1, Heren 1, Heren 2, Dames 6, en Dames 3 allemaal een thuiswedstrijd. Komt dat zien, komt dat zien, en kom ook lekker feesten na afloop!

 

IT’S-A ME, MARIO!

Dat zinnetje is iedereen na de ActieCie-activiteit wel zat. Sonic, Peach, Daisy en Yoshi hebben afgelopen zondag een sportieve activiteit neergezet in het RSC. RSC-baas Bowser had een klein foutje gemaakt met de velden, dus kon iedereen warm blijven, in plaats van buiten in de kou staan. Ze hebben werkelijk alles uit de kast getrokken om een leuke gymles te geven met ballen, hoepels, pionnen, stoelen, koekoeks, en ballonnen. Niet te vergeten: de grote hoeveelheden munten die gestrooid werden. Hun effort werd gematcht met het fanaticisme van alle aanwezigen. Hopelijk zijn alle enkels heel gebleven na wat fanatieke potjes ballontrappen. De felicitaties gaan naar Team geel, Wario!

 

Ook zijn de eerste doden van het Gotcha-moordspel al gevallen. Rest in peace.

 

Vergeet je niet in te schrijven voor de kroegentocht over 2 weken! We zijn erg benieuwd welke zondes jij allemaal begaat.

 

XOXO,

Kiara, Roxanne en Meike