Fiere Heyendalers,

Wat vliegt de tijd voorbij hè… we zijn alweer bijna aanbeland in de maand april, een maand waarin de laatste competitiewedstrijden worden gespeeld, waarin we met de familie paaseieren gaan zoeken en waarin we weer los mogen gaan in het oranje op Koningsdag.

Donderdag hebben we al een voorproefje gehad van het feestvieren met de terug-naar-je-kindertijd borrel van Dames 4. Zaterdag was er nog meer reden voor feest: niet in het RSC maar in de Ark van Oost en bij de VoCASA-hal werden er medailles omgehangen want Dames 10 en Dames 2 wonnen hun wedstrijd met respectievelijk 4-0 en 3-1 waardoor zij allebei kampioen zijn geworden! Van harte gefeliciteerd dames met jullie welverdiende kampi-kampi-kampi-kampioenschap!
Ook Heren 1 kon juichen in Arnhem want door hun 4-0 overwinning zijn ze weer in de running voor PD-wedstrijden!
En afgelopen donderdag moesten er bij maarliefst zes wedstrijden een 5e set aan te pas komen: Dames 5, 6, 12 en Heren 3 gingen naar huis met 2 punten en Dames 10 en Dames 8 (die wisten te winnen van de kampioen in hun poule) konden 3 punten bijschrijven. Dames 4, 11 en 13 konden snel van het veld af met een 4-0 overwinning. Heren 4 en Dames 3 wonnen één set (1-3) en Dames 7 en Heren 5 wonnen er drie (3-1). Op vrijdag wist ook Dames 9 te winnen met 3-1.

Aanstaande donderdag speelt Dames 7 een spannende pot tegen Ikaros, wie van hun de wedstrijd wint wordt namelijk kampioen!! Alle reden dus om met zijn allen naar het RSC te komen en naast deze dames om ook Heren 5 en Dames 13 gevolgd door Dames 3, 12 en 2 aan te moedigen!
Zaterdag zijn jullie ook allemaal welkom in het RSC: om 15:00 spelen Dames 1, Heren 3 en Heren 2 en om 17:00 speelt Dames 6.  

Zondag gaan we verder met feestvieren want in het RSC zullen we verzamelen voor de activiteit van de ActieCie: ‘Heyendaal Party’! Van 13:30 tot 16:00 kun je de strijd aan gaan door middel van het spelen van minigames. Zorg ervoor dat je zo veel mogelijk munten verzameld om sterren te kopen. Dit wil je niet missen, meld je snel nog aan via https://nsvvheyendaal.nl/inschrijvingen/ want de inschrijvingen sluiten morgen!

Zondag begint ook Gotcha! De tijd waarin je niemand meer kan vertrouwen is aangebroken, wie wordt jouw eerste doelwit en hoe ga je deze persoon vermoorden? Meld je nog snel aan via https://nsvvheyendaal.nl/inschrijvingen/ (sluit op 1 april)

Liefs,
de PromoCie