Hebben jullie allemaal al een schattige mini gevonden om aanstaande donderdag jullie wedstrijd bij te wonen, zodat deze mini’s kunnen zien hoe het er bij de grote mensen nou echt aan toe gaat? Hopelijk hebben alle mini’s ook zin om hun opslag-kunsten te laten zien en daarna met een welverdiend snoepje aan de kant aan te moedigen. Dit gepraat over mini’s betekent natuurlijk maar één ding: het is weer tijd voor Thirsty Thursday! Het is deze keer de taak van Dames 4 om een gezellige borrel in Café Tappers te organiseren en het belooft zeker gezellig te worden! Ondanks dat de meesten hun kindertijd al een tijdje achter zich hebben gelaten (sommigen al wat langer dan anderen), heeft iedereen zeker weten nog wat jeugdigheid in zich zitten, dus het is tijd om het kind in jezelf naar boven te halen! Kom in je favo kinderoutfit en doe iets wat je vroeger op kinderfeestjes niet mocht doen: de hele nacht opblijven en alcohol drinken (also, niks mis met fris!!).  

Er zijn natuurlijk ook weer heel wat wedstrijden gespeeld afgelopen week. Nu het einde van de competitie in zicht is, begint bij sommige teams de spanning op te lopen en komen de eerste kampioenswedstrijden eraan. Wij verheugen ons erop om hopelijk de komende weken een aantal kampioenen te kunnen benoemen in onze wekelijkse stukjes, dus zet ‘m op! Dan gaan we natuurlijk nog even naar de uitslagen van afgelopen week. In het RSC wisten Dames 7, Dames 8 en Dames 13 allemaal Pegasus te verslaan met een mooie 4-0. Helaas lukte het Heren 4, Heren 5 en Dames 9 niet om hun tegenstanders in het RSC te verslaan. Dames 5 en Dames 11 wisten vier puntjes mee te nemen naar huis, maar bij Dames 4 bleef het helaas bij 1 punt. Zaterdag was het de beurt aan Dames 1 en Heren 2. Heren 2 probeerde in Tiel revanche te nemen op hun 3-2 verlies van de week daarvoor, maar helaas moesten ze terug naar Nijmegen met 0 punten. Dames 1 reisde af naar Lichtenvoorde, waar ze helaas alleen de derde set naar zich toe wisten te trekken.  

Aankomende donderdag staan er natuurlijk ook weer heel wat wedstrijden op het programma, dus kom vooral allemaal naar het RSC om de teams aan te moedigen, de mini’s toe te juichen en de tribuneboekjes te lezen om daarna met z’n allen naar Tappers te gaan to dance the night away!