Het was me weer een onvoorspelbaar weekje. De ene dag kon je een sneeuwpop bouwen en de andere dag kon je op een terrasje bijbruinen in de zon. Wat WEL voorspelbaar was, waren alle ruime overwinningen op Pegasus deze week. Te beginnen op donderdag met Heren 4 (3-2) en Heren 5 (3-1) in de Ark. Later die avond wonnen Dames 5 en Dames 12 beiden met 4-0 van de blauwen. Op zaterdag vertrok Dames 2 naar Nijmegen Oost in verzamelden zij alle vijf punten.

Er werd afgelopen week natuurlijk nog veel meer gevolleybald. In de eerste ronde wonnen zowel Dames 4 al Dames 11 met 4-0, waar Dames 11 binnen vijf kwartier klaar was met een setstand van 25-2. Heren 2 deed er lang over, maar haalde helaas maar 2 punten binnen. Bij de overige uitwedstrijden deed Heyendaal het ook goed. Dames 7 won met 4-0, Dames 9 won met 3-2 en Dames 3 verloor met 2-3. Heren 3 verhuisde hun wedstrijddag naar vrijdag, en ze wonnen met 3-1. Op zaterdag waren er naast Dames 2 nog 2 andere uitwedstrijden. Dames 1 won met 3-1, zoals iedereen op Instagram heeft kunnen meevieren. Heren 1 verloor in Dieren.

Vorige week vond ook de eerste techniektraining plaats. Deze werd gegeven door Dames 1-trainer Marinus. De aanwezigen kregen interessante termen naar hun hoofd geslingerd zoals “lekker de hond uitlaten”, “banaan” en “niet hengelen”. Zijn er technieken waar jij in wilt verbeteren? Er worden de komende woensdagen nog veel meer techniektrainingen gehouden. Kijk op de website wanneer de techniek wordt doorgenomen waar jij interesse in hebt en schrijf je in tot drie trainingen.

Over Marinus gesproken: als je interesse hebt om een keertje een wedstrijd van Orion te bekijken, kun je hem een berichtje sturen om zo een kaartje te regelen, gaf hij vrolijk aan bij de techniektraining.

Volgende week dinsdag 21 maart is het weer tijd voor de jaarlijkse Lente-ALV waar het 56ste bestuur der NSVV Heyendaal eens even haarfijn uit gaat leggen wat zij het afgelopen halfjaar hebben uitgespookt. Ben je benieuwd hoe dit eraan toe gaat of heb je zin om interessante discussies bij te wonen (of misschien wel te beginnen), bekijk dan de uitnodigingsmail die je vorige week in je mailbox hebt kunnen vinden.

Ook moet er natuurlijk weer gevolleybald worden deze week. Aanstaande donderdag is het in de eerste ronde in het RSC de beurt aan Dames 7, Dames 13 en Heren 5 (dit belooft een spannende pot te worden voor zowel spelers als toeschouwers). In de tweede ronde is het aan Dames 8, Dames 9 en Heren 4 om zich te bewijzen. Verder spelen Dames 4, Dames 5 en Dames 11 elders een leuk potje volleybal. Op zaterdag is het de beurt aan Dames 1 en Heren 2. Succes allemaal!

 

XOXO De PromoCie aka Roxanne, Kiara en Meike