Lieve Heyendalers,

Afgelopen woensdag speelde Heren 2 tegen Excelsior. Waar de vorige wedstrijd de mannen van Excelsior grof gebekt waren viel het deze keer wel mee, misschien omdat het aanwezige publiek hun afleidde met zeemeeuw geluiden?! Heren 2 profiteerden hier in ieder geval van en wisten de wedstrijd met 3-2 te winnen! Donderdag werd de winning streak door gezet door onder anderen Dames 7 en Heren 5 die met 4-0 wonnen. De rest van de wedstrijden eindigden in 3-1, Dames 12 trok hierbij aan het kortste eind, maar voor Dames 13, Dames 8, Dames 9 en Heren 4 bleven de vier punten in het RSC.

En toen was het vrijdag, eindelijk tijd voor het legendarische buitengewone heyendaal weekend in het gat Rijssen! Voor de Heyendalers die er wel op tijd waren stond er een lekker maaltje op tafel waarna er rond negen uur begonnen werd aan de Beer Olympics. Met spellen als flunkyball, flip cup boter-kaas-en-eieren, gymnastiek en een bier estafette ging het er hard aan toe: de eerste tactische barfjes waren al gelegd voordat het afgelopen was. De winst ging naar team stokstaartjes, die een jaloersmakende chocoladetaart ontvingen voor hun prestaties. Daarna was het tijd om om te kleden in het ABC-thema (Anything But Clothes). Boodschappentassen, vuilniszakken, vlaggen, (speel)kaarten, tijdschriften, het kwam allemaal aan bod, maar als er een prijs uitgereikt zou moeten worden voor beste outfit gaat die toch wel naar Mr. and Mrs. Twister (mail promotie@nsvvheyendaal.nl voor de foto!). 

Zaterdag was het tijd voor de (sport)activiteit. In De Wilgenweard werden er heuse expeditie robinson spellen gespeeld. Het was een hele opgave om met 11 man één vuurtje aan proberen te krijgen en vooral erg hilarisch om toe te kijken hoe twee mensen elkaar geblinddoekt proberen te vangen met een hoepel. Team Rood ging er hier met de winst vandoor. Na wat rust was het ‘s avonds tijd om genders in the blender te stoppen: de BH’s, boxers, snorren, jurkjes en pruiken waren uit de kast gehaald voor de cantus. Onder leiding van praesidium Huiskamp en Veerleg en onder dreiging van de blender ging de cantus van start. Wie een pet droeg, Groen als Gras niet kende, in Arnhem woont of geblesseerd is werd gestraft. En na de zoveelste “Senior, peto verbum”, plaspauze, stoelen wisseling, ad libitums, ad fundums en gezongen liederen zorgde een minder tactische barf (je zou er maar tegenover of naast hebben gezeten…) voor zoveel chaos (je zou er maar over uitglijden #RIPjoggingsbroek) dat er besloten werd om er maar mee op te houden. Het bleef nog lang onrustig in de Langenberg maar op zondag was het dan toch echt tijd om te vertrekken. Het huis werd voor zover dat het kon ‘schoon’ achtergelaten en iedereen, die hiertoe in staat was, vertrok weer richting het mooie Nijmegen.

WeekendCie nogmaals bedankt voor de org(anisat)ie!
Komen jullie morgen ook Dames 4, Dames 11, Heren 2, Dames 5 en Dames 12 aanmoedigen in het RSC?

Liefs,
de PromoCie