Lieve Heyendalers, 

 

Het was een rustige week in het RSC, maar dat was niet te merken op de tribune afgelopen donderdag. Hier vond namelijk de wedstrijd plaats waar menig Heyendaler (en oud-Heyendaler) naar uit had gekeken. Heren 2 speelde tegen Pegasus 4, dat voor een groot deel bestaat uit oud-Heyendalers. Ondanks dat Pegasus volleyballend helaas sterker bleek, viel hun originaliteit wat betreft liederen erg tegen, want zeg nou zelf, Piel Paal Pegasus klinkt een beetje als plagiaat. Onze mannen weerden zich sterk, maar helaas heeft het team in blauw toch de 5 punten meegenomen naar Oost. Tegelijkertijd streed Dames 1 ook vol voor de winst, maar ondanks dat het een spannende wedstrijd was waarbij de eerste set zelfs eindigde in 26-28, gingen ook bij hen alle punten helaas mee met tegenstander Trivos. Dames 7 had in Wijchen de smaak goed te pakken en won overtuigend met 4-0, waardoor ze nog steeds in de strijd zijn voor het kampioenschap. Lekker bezig dames! 

Zaterdag stonden er maar twee wedstrijden op het programma: Heren 1 en Dames 8. In Dinxperlo ging Heren 1 de strijd aan met DIOS H1, maar helaas bleken de Achterhoekers te sterk en bleven de 5 punten daar. Dames 8 besloot er een spannende pot van te maken in Bemmel, maar helaas moesten zij uiteindelijk het veld verlaten met een 3-2 verlies. Aankomende week staan er weer genoeg wedstrijden op het programma, dus kom vooral allemaal naar het RSC op woensdag en donderdag om onze teams aan te moedigen. 

Afgelopen zondag was het alweer tijd voor de groene groentjes onder ons om elkaar beter te leren kennen doormiddel van een ouderwets gezellig potje bowlen bij Olround. Onder het genot van een drankje werden er flink wat ballen gegooid, gezellig gekletst, werd er daarna nog een lekker hapje gegeten bij de Professor en hebben sommigen Van Ouds later op de avond nog onveilig gemaakt. Sam, Jet, Maura en Jelmer bleken de grootste sterren te zijn op de banen en gingen er met de prijzen vandoor. Zij kregen een mooie kraanvogel ring om voor altijd te kunnen shinen met hun overwinning. 

Hopelijk heeft iedereen al genders in de blender gegooid en kleding uitgekozen wat geen kleding is en zijn jullie helemaal klaar voor het leukste weekend van het jaar: Heyendaalweekend! Kijk allemaal de paklijst nog even goed na, vergeet vooral je hoofddeksel niet, en dan wordt het buitengewoon leuk! Wij hebben er in ieder geval zin in.  

Lieve groetjes,

Kiara, Meike en Roxanne, aka de PromoCie