Hoj, Houdoe,

Afgelopen dagen stond voor een vrij hoog percentage Heyendalers volledig in het teken van Carnaval, of Vasteloavend. Voordat ik ongepast met termen ga gooien die ik toch niet begrijp, hoop ik dat iedereen een fijne paar dagen heeft gehad en dat de katers niet te lang door sudderen. Sommigen van jullie hebben het geluk dat ze nu vakantie hebben, en dus de tijd hebben om van het slaapgebrek en de opgelopen corona te herstellen. Anderen zijn vandaag alweer hard aan het werk of aan de studie gegaan. Als we de Snapchat- en Whatsappgroepen mogen geloven, was Heyendaal te vinden in Lampegat, Oeteldonk, Mestreech, Remunj, Kruikenstad en Nölersriek in de meest kleurrijke en creatieve outfits – of met winterjas en sjaal… (Sorry als ik jouw favoriete stad ben vergeten.)

Door de feestvierderij waren aardig wat wedstrijden verzet, maar we mogen niet vergeten dat er vorige week donderdag toch weer een hele grote opkomst naar de tribune was voor de teams die normaal op zaterdag spelen. Zowel Dames 2 als Heren 1 hebben hiermee hun voordeel gedaan en een 3-1 overwinning gepakt. Dames 3 en Dames 6 hebben dan weer met 1-3 verloren en Heren 3 met 0-4 in het RSC. De uitwedstrijden hadden meer geluk, want zowel Dames 7 als Dames 10 won met 3-1 en Dames 11 won zelfs met 4-0. Afgelopen zaterdag hoefde ondanks het carnaval vertier alleen Dames 3 zich in te zetten en zij wonnen met 3-2 in Barneveld.

Ondanks het gecarnaval, hebben we ook mogen genieten van het Intern Toernooi afgelopen maandag onder leiding van Leoniek en Bregje. Er zat een muzikaal tintje aan. We werden allereerst goed op de proef gesteld door Fysiotherapie Bottendaal met een warming-up. Wie heeft er nog meer spierpijn door het planken, squatten en jumping lunges? Na drie uur lang volleyballen, mochten er twee teams genieten van taart. Team Disco heeft na een spannende pot kunnen winnen van team Country. Gefeliciteerd! De losers waren toch wel echt de oudjes van team Klassiek en de baby’s van team Kinderliedjes. Helaas vielen alle outfits zo erg tegen, dat de commissie besloot daar geen prijs voor uit te rijken 😉

Aanstaande donderdag staan alleen Dames 1 en Heren 2 op de planning om om 19:30uur te knallen in het RSC. Zien we jou daar weer? Deze teams en ook Dames 7 veel plezier en succes toegewenst! Zaterdag mogen Dames 8 en Heren 1 ook elders hun talenten laten zien, succes!

 

Dikke knuffel,

De PromoCie aka Roxanne, Kiara en Meike