Op deze zonnige Valentijnsdag blikken we weer terug op wat er de afgelopen week allemaal heeft plaatsgevonden. Te beginnen bij onszelf! Woensdag begonnen wij, de PromoCie, onze commissie-avond met een bezoekje aan Café Pool. Ervaring is niet vereist, dus zeker voor de singles onder Heyendaal een dikke tip: want wie weet spot je daar wat Love Island-pracht.

Daarna was het tijd om wat biertjes te testen in Freddy’s: Mr. Gold, Skinny Jeans en Freddy’s White zijn allemaal aan te raden, wel jammer dat we geen brood meer konden bestellen maar de vega bittergarnituur is ook goed uit de test gekomen! Tip: eet de mosterd niet bij de vega bitterbal want dat smaakt naar speculaas/koekkruiden.

Donderdag werd dan eindelijk het thema van het Heyendaalweekend bekendgemaakt: ‘buitengewoon’. Leoniek had (met hulp van Jorn en Roxanne) zowaar het thema goed geraden en won hiermee 10 munten voor het weekend. Verder was het gister tijd voor de Valentijnsactie, goed om te zien dat een aantal Heyendalers niet bang zijn om de liefde te verklaren met een roos.     

Dan de wedstrijden: de mannen van Heren 2 hebben een druk wedstrijdschema achter de rug (3 wedstrijden binnen een week). Helaas lukte het de mannen niet om sets te winnen en moesten ze twee keer met nul punten de terugreis naar Nijmegen afleggen. Donderdag wist Dames 13 de koploper te verslaan met 3-1. Dames 4 en Dames 5 verloren helaas tegen de koploper met 3-1 en 4-0. Dames 9 wist de laatste set te winnen en Heren 5 won hun wedstrijd in 5 sets. Vrijdag speelden Dames 12 en Dames 6 in Bemmel: Dames 12 wist met 4-0 te winnen waardoor ze van plek 9 naar plek 4 zijn gestegen in hun poule, en ook Dames 6 ging na 5 sets met winst naar huis! Zaterdag wonnen Heren 3, Dames 2 en Dames 1 alledrie met 3-1. Heren 1 stuntte tegen koploper Dynamo door zomaar 2 sets te winnen, en dit met maar 7 spelers! 

Kom donderdag Heren 1, Dames 6, Dames 2, Heren 3 en Dames 3 aanmoedigen voordat dit weekend alle remmen los gaan. Vieren jullie carnaval in Oeteldonk, Lampegat of Kruikenstad? Het maakt ook niet uit, bier en vertier is overal!
En als je er maandag dan niet helemaal af ligt, kun je genieten van meer muziek tijdens het Intern Toernooi! 

Namens de PromoCie: succes met de wedstrijden en alvast heel veel plezier tijdens carnaval. En singles, niet getreurd: de liefdes bij Heyendaal die komen en gaan maar de liefde voor onze club, blijft altijd bestaan!