Afgelopen zaterdag hebben we met zijn allen zo hard gefeest dat we sterretjes zagen. Voordat we de volledig op het Heyendaalgala terugblikken, eerst nog even de nabeschouwing van de wedstrijden van de afgelopen week:

Bijna ieder team is deze week in actie gekomen. Donderdag was het daarom ook volle bak in Daen en Tappers, maar er moest dan ook veel gevierd worden. In het RSC wonnen Dames 11, Heren 5, Dames 5 en Dames 12 allemaal met 3-1. Alleen Dames 3 kon niet genieten van het thuisvoordeel en verloren met 4-0. Bij de uitwedstrijden zijn alle verschillende mogelijke eindstanden van pas gekomen. Te beginnen met de 4-0 overwinningen van Dames 10, Dames 7 EN Dames 4. Dames 6 sleepte ook 4 punten mee naar huis en Dames 13 kon feest vieren met 3 punten. Voor Dames 8 viel het kwartje net de verkeerde kant op, maar ze mogen trots zijn op de 2 behaalde punten. Dames 9 verloor helaas met 3-1, en zowel Heren 4, als Heren 3, verloor alle 5 de punten aan de tegenstanders.

Zaterdag was het stil op de tribune van het RSC. Er hoefden maar drie teams te spelen buiten Nijmegen, zodat Nijmegen alvast in de sferen van de sterrennacht kon komen. Waarschijnlijk voelden zij zoveel spanning voor het gala, dat er van volleyballen niet veel terecht kwam. Zowel Dames 3 als Dames 1 verloren met 4-0 en Heren 1 wist ook maar 1 punt te winnen.

Het gala was wel één grote winst. Dit jaar geen lange rij bij de fotograaf, maar af en toe wel bij de bar. Chapeau voor de GalaCie dat ze dit allemaal zo goed hebben kunnen regelen op zo’n mooie locatie. Iedereen heeft van de avond kunnen genieten. Het was ook niet mogelijk geweest zonder de sponsoren, want er mochten dit jaar zowaar prijzen uitgedeeld worden. Anouk Jansen Daalen werd benoemd tot Pechvogel van het jaar. Het toppunt van sneuheid? Een tegoedbon voor de Volleybalshop krijgen, terwijl je misschien niet meer kunt volleyballen. Nee grapje, het zal vast goed terecht komen. De andere winnaars waren er misschien wel iets blijer mee. Jon van Broekhoven won de titel Fanatiekste Heyendaler van het jaar, wat ook voor vrij weinig mensen als verrassing kwam. Na al deze jaren nog steeds een actieve Heyendaler die overal aanwezig is. De prijs voor de Vrijwilliger van het jaar ging naar Meike Krolis. Hier was ik best wel verbaasd om, maar ik wil graag mijn moeder en mijn vader bedanken.

De avond werd mooi afgesloten met een deel van de leden in Tappers en een ander deel boven een WC. Ook de kusjes waren deze avond niet schaars, maar waarom zou je je inhouden als je zoveel liefde voor Heyendaal hebt om te geven. Volgende keer iets beter op jezelf letten en onthouden waar je je fiets ook alweer hebt geparkeerd *kuch kuch*. We zijn wel ontzettend benieuwd naar de vele foto’s die zijn genomen, want iedereen zag er prachtig uit.

Kan je nou niet genoeg krijgen van je mede-Heyendalers, koop dan een roos voor ze!  De Studentendesk van het Rode Kruis organiseert een 🌹rozenactie🌹, waarbij je een roos en lief kaartje kunt versturen naar iemand van NSVV Heyendaal. Deze rozen brengen wij op 13 februari rond tijdens de trainingen. Hiermee doneer je €3 aan het goede doel. Vul voor 6 februari het formulier in, en de betaling volgt via het bestuur van Heyendaal,

Vind je Heyendalers zelfs zo lief dat je een weekendje weg wilt? Schrijf je dan ook in voor het Heyendaalweekend!

Ben je meer een avonturier en ga je liever kamperen en sportieve activiteiten doen met de lieve vereniging, dan is de BATAVIERENRACE wel wat voor jou!

Zoals je kunt lezen, zijn er weer veel leuke activiteiten in ons vizier. Tot slot wil ik jullie er nog op attenderen dat er naast activiteiten natuurlijk ook gevolleybald moet worden. Deze week is het op donderdag de beurt aan D5, D7, D11, D13, D8, D9, H4 en H5. Op zaterdag mogen D4, D2, H3, D1, H1, H2, D6 en D3 hun talenten laten zien. Om 13:00uur vindt ook de Heyendaalderby tussen Dames 10 en Dames 12 plaats! Komt dat zien, komt dat zien! Dames 12 heeft al jullie aanmoediging nodig <3

 

Kus,

De PromoCie aka Kiara, Roxanne en Meike