Vanaf heden is Heyendaal een damesteam rijker! Afgelopen woensdag zijn ze van start gegaan met de eerste van drie proeftrainingen onder leiding van Karlijn, Linda en Nina. Deze toppers zullen iedere woensdag voor ze klaarstaan en ze tot de rest van de vereniging introduceren. Welkom Dames 14!

Ook is de competitie weer volop aan de gang. Afgelopen donderdag werden er in het RSC alleen maar overwinningen gehaald. Dames 11 en Dames 9 wonnen beiden met 4-0, en Heren 5 won met 3-1. Bij de uitwedstrijden had Heyendaal minder geluk, daar verloren alle teams. Dames 8 en Heren 3 verloren allebei met 1-3 en Heren 4 verloor met 0-4. Helaas werden er donderdag ook veel wedstrijden afgezegd, waardoor niet iedereen kon volleyballen, maar wel kon komen aanmoedigen.

Op zaterdag was het in het RSC de beurt aan Heren 2 en Dames 3, die allebei een 3-1 overwinning troffen. Voor Dames 2 was het weer raak: de zoveelste overwinning op rij, al was het dit keer wel een 3-1 eindstand. Dames 1 reiste af naar Barneveld, waar ze helaas alle 5 de punten lieten liggen. Dames 6 haalde helaas maar 1 puntje op uit Millingen.

Vanavond is het alweer de beurt aan Dames 12 en morgen spelen Dames 7, Dames 13, Dames 8, Dames 9 en Heren 4 allemaal in het RSC. Heren 5 speelt als enige uit, maar gelukkig wel in Nijmegen. Kortom, we zien jullie allemaal morgen in Cafe Daen! Ook heel veel succes aan Dames 5, Dames 10. Heren 3, Dames 1, Heren 1, Heren 2, Dames 4, Dames 6 en Dames 3 aankomende zaterdag!

Schrijf je in voor de BATA!

Nog even succes met de laatste tentamens en deadlines! Het einde is in zicht 😉

 

Dikke knuffel,

De PromoCie

Roxanne, Kiara en Meike