We’re back! Na een korte break van het volleyballen, gezellige activiteiten, en dus ook van de PromoCie, is het weer tijd voor een nieuw jaar vol leuke dingen. Wij hopen dat jullie hebben genoten van de feestdagen en vakantie en dat iedereen weer is opgeladen om punten binnen te slepen en veel te dansen in Daen of elders. De eerste ballen van 2023 zijn al weer geslagen en ook de eerste activiteit heeft al weer plaatsgevonden.  

Afgelopen donderdag had Dames 7 de eer om als eerste team weer het wedstrijdveld in te stappen. In Groesbeek gingen zij de strijd aan met Ikaros Dames 4, maar helaas verloren ze met 3-1. Zaterdag mocht ook Heren 1 weer in actie komen. Zij speelden thuis in het RSC tegen Rebo Woningmakelaars Rebelle Heren 1, maar ondanks de aanmoedigingen van een stampvolle tribune wisten ze helaas niet te winnen. Alle punten gingen mee terug naar Dieren. Aankomende week gaan we weer echt volledig van start met de competitie, want dan staan er weer een heleboel wedstrijden op het programma. Zowel donderdag als zaterdag kun je weer naar het RSC komen om het groen aan te moedigen. In het RSC komen donderdag Dames 11 en Heren 5 om 19:30u in actie en Dames 9 om 21:30u. Zaterdag is het de beurt aan Dames 3 en Heren 2 om 17:30u. Komt dat zien! Alle teams, zowel uit als thuis, heel veel succes! 

Dan komen we nu aan bij de allereerste Heyendaal activiteit van 2023: de Heyendaalslag. Met dank aan Niek Smulders en Manon Willems konden we deze tweede zondagmiddag van het jaar op een leuke manier invullen door onze hersens eens goed te laten kraken (en zijn er een aantal achternamen die we nooit meer hetzelfde zullen zien….). Welke voornamen komen er allemaal vaker voor bij onze vereniging? Welke 6 straten komen er uit op het Keizer Karelplein? Hoeveel punten heeft de topscorer aller tijden van de NBA op zijn naam staan? Trouwe kijkers van Twee voor Twaalf konden hun hart ophalen met de paardensprong en trouwe kijkers van de Slimste Mens waren helemaal in hun nopjes met ”de puzzel.” Ook bleken sommigen erg veel muzikale kennis te hebben van gecancelde artiesten. Doordat de teams elke twee rondes weer werden gehusseld was dit de perfecte gelegenheid om een heleboel Heyendalers te spreken! Waar een quiz is, is natuurlijk ook een winnaar. De derde plek was voor Jorn, de tweede plek voor Maud, maar de winnaar van de Heyendaalslag 2023 is… Jon! Gefeliciteerd! Nogmaals een applausje voor Niek en Manon, we hebben genoten!