HO, HO, HO, Fiere HO-yendalers,

 

De kerstman is zijn koffers alvast aan het inpakken en heeft Bol.com helemaal opgekocht. Deze zondag is het Kerst!!! Wij hebben ook al een knusse kerst mogen vieren op de borrel in Café Daen.

Eerst moesten er donderdag nog wat wedstrijden gespeeld worden. Dames 4 en Dames 11 wonnen thuis in de eerste ronde met 4-0, en konden gelijk aan de borrel met het hele team. In de tweede ronde won Heren 4 met 3-1, maar Dames 5 en Dames 8 hadden minder geluk met eindstanden van 1-3 en 0-4. Bij een derby van Heyendaal tegen Heyendaal, zal er altijd een winnaar uitkomen. Dames 9 heeft laten zien dat ze Dames 8 ook wel de baas kunnen zijn en pakte dus alle 4 de sets..

Dames 13 had het geluk om hun uitwedstrijd in Nijmegen in de vroege ronde te mogen spelen en 4-0 van VoCASA te winnen, zodat ze gelijk daarna de kerstborrel konden organiseren. Hun avonturen kun je volgen op Instagram: @heyendaal13. Dames 12 daarentegen moest afreizen naar Wijchen om pas om 21:30uur te beginnen en maar 1 puntje mee naar huis te nemen. Daarna heeft het hele team +invallers in Daen het meest chaotische shotje ooit gedaan, dat te bezichtigen is op Instagram: @D12_dansende_prinsessen.

Op de kerstborrel had Dames 13 de gewelven mooi versierd en wel 1 kerstbal verstopt. Deze kon men zoeken en de gelukkige vinder won een shotje. Gefeliciteerd aan Commissaris Interne Relaties Wiebe, die dit gratis shotje natuurlijk met open armen ontving. De avond eindigde met heuse sneeuw, dus ondanks dat we geen witte kerst gaan krijgen, hebben we wel een witte kerstborrel gehad!

Vrijdag hadden Dames 10 en Heren 5 teamavond die eindigde in een knusse teamdate, waarna Dames 10 op zaterdag nog een wedstrijd moest spelen. Helaas voor Touché waren deze dames niet brak of uitgegleden over het ijs, dus nam Dames 10 een dikke 4-0 overwinning in het RSC. Het was een geluksdag in het RSC, want Dames 2 won ook met 4-0! Wel van Dames 3, dus helaas is er deze dag ook 1 verlies geweest in het RSC. Buiten het RSC was het iets minder een geluksdag. Dames 6 verloor na een spannende 5-setter toch van VoCASA, en ook voor Heren 1 en Heren 3 was het geluk niet aan hun zijde. Zij verloren met 0-4 en 1-3. Dames 1 heeft met hun overwinning gelukkig wel 4 punten mee naar Nijmegen mogen slepen.

Afgelopen maandag heeft iedereen een hele leuke kerstkaart mogen ontvangen van het bestuur! Daarnaast kregen jullie ook de eerste editie Heybuls van dit seizoen van de RedacCie! Zo hebben jullie nog veel te lezen en gespreksonderwerpen voor de hele kerstvakantie. Mocht je hem nog niet ontvangen hebben omdat je de training geskipt hebt, dan kun je hem hier op de site ook als PDF (volledig in kleur!!) terugvinden: https://nsvvheyendaal.nl/download/40280/?tmstv=1671459050&v=40281

Verder kun je je ook op deze website inschrijven voor de Heyendaalslag en het Heyendaalgala, echt doen hoor!

Aankomende donderdag spelen alleen Dames 2 en Dames 6 nog samen bij Kidang, en dat zullen de laatste wedstrijden van 2022 zijn. Heel veel succes dames!

 

We wensen jullie een hele fijne kerst, jaarwisseling EN vakantie! Tot volgend jaar 😉

 

Dikke knuffel,

Kiara, Roxanne en Meike aka de PromoCie