Terwijl voetballers buiten op het veld staan te verkleumen, zijn wij allemaal nogmaals erg blij dat we een binnensport doen. Over voetbal gesproken, wat een wedstrijd was dat vrijdag. We hebben gezien dat Messi ook aardig zijn armen weet te gebruiken bij een bal, dus wie weet wil hij volgend seizoen voor ons uitkomen in het groen? Heren 1, jullie nog plek? Nee grapje, we willen Messi niet meer zien.  

Dan terug naar dat wat echt belangrijk is: onze eigen competitie. Afgelopen donderdag was het weer eens tijd voor Thirsty Thursday! Voordat we met z’n allen in onze casual chique/zwart-witte outfits richting Daen konden om spelletjes te spelen, stonden er eerst nog een aantal wedstrijden op het programma. Dames 9 wist tijdens de eerste ronde met 3-1 te winnen, maar helaas wisten Dames 8 en Heren 4 de punten niet in Nijmegen te houden en verloren met 4-0 en 3-1. Tijdens de tweede ronde liep het allemaal als gesmeerd: alle drie de teams wisten de 5 punten in het RSC te houden. Lekker gedaan Dames 7, Dames 13 en Heren 5! Bij de uitspelende teams verloor Dames 12 helaas met 3-1 en liet Dames 5 de 5 punten achter bij Nijmeegse rivaal VoCASA. Dames 11 wist van deze rivaal wel wat punten te stelen en won met 3-1.  

Waar Dames 10, Dames 8 en Heren 2 afgelopen weekend in Volendam, Leeuwarden en Roermond (in alle uithoeken van het land dus) de verbroedering opzochten, kwamen er nog 4 teams in actie op het veld. Dames 4 wist uit overtuigend te winnen met 4-0 en in het RSC heeft Dames 2 de koppositie nog wat versterkt door met 3-1 van de nummer twee te winnen. Dames 1 en Heren 1 konden de wedstrijd thuis helaas niet naar zich toe trekken en verloren met 4-0 en 3-1.  

Zoals hierboven al genoemd, was het afgelopen donderdag weer tijd voor de eerste Thirsty Thursday van dit seizoen. De dresscode was casual chique/zwart-wit, en ondanks dat sommigen hun best hier op hadden gedaan viel het op dat er een aantal, toch redelijk belangrijke personen, niet volgens deze dresscode gekleed waren. *uhum Klapcie* Dobbelstenen werden gegooid, duikboten gingen onder, de kaarten kwamen tevoorschijn en de glazen vol bier werden achterover geslagen. Kortom, een geslaagde avond! Sommige Heyendalers hebben elkaar beter leren kennen en sommigen hebben elkaar héél goed leren kennen. 😉 Bij deze willen we de Klapcie heel erg bedanken voor het organiseren van deze leuke Thirsty Thursday. En mocht je nou denken, de Klapcie is zo leuk, dat wil ik ook: dat komt goed uit want ze zoeken nog nieuwe leden! Lijkt dit je nou leuk? Maak je interesse uiterlijk 3 januari 2023, 17:00u kenbaar door een mail te sturen naar applaus@nsvvheyendaal.nl. 

Hopelijk hebben jullie allemaal je foute kersttrui of schitterende kerstoutfit al uit de kast gehaald, want we hopen jullie aanstaande donderdag 15 december allemaal te zien bij de kerstborrel in Café Daen!  

Lieve groetjes,

De PromoCie