Fiere Heyendalers,

Gisteren was het pakjesavond, hopelijk zijn de meesten van jullie dit weekend beloond met wat lekkers en cadeaus en hebben jullie ook even kunnen uitrusten want er staat deze week de Thirsty Thursday en de “je kan niet altijd zes gooien”-borrel van de KlapCie op de planning. De KlapCie en het bestuur waren in ieder geval van mening dat de meesten van jullie toch lief waren geweest dit jaar en trakteerden de teams met pepernoten. Jammer was wel dat de helft van de vereniging voor een dichte deur bij de Jan Massinkhal stonden, maar wederom stelde Heyendaal zich creatief op en zo hebben de meeste teams er toch nog een sportieve avond van kunnen maken. 

Afgelopen donderdag wisten zes teams de overwinning te pakken: Dames 7, Dames 13 en Heren 5 wonnen alle drie met 4-0, Dames 9 won met 3-1, en Dames 8 met 3-2. In de derby tussen Dames 4 en Dames 6 trok Dames 4 wederom aan het langste eind en won de wedstrijd met 3-1. Dames 12 moest het met 4-0 ontgelden tegen de koploper.
Zaterdag was wederom een goede dag voor Heyendaal, ditmaal wonnen Dames 10, Heren 3 en Dames 1 met 3-1. En waar Heren 1 helaas verloor met 4-0, wist Dames 2 voor de 8e keer(!!!) dit seizoen (van de 9 tot nu toe gespeelde wedstrijden) met 4 sets te winnen! Van harte gefeliciteerd met deze prestatie dames, op naar het kampioenschap!

Vanavond reist Heren 2 af naar Renswoude om de competitiewedstrijden van deze week af te trappen. Donderdag is het dan tijd voor de Thirsty Thursday, of om in de KlapCie-sfeer te komen: de Dorstige Donderdag. Op deze avond spelen Dames 7, Dames 13 en Heren 5 samen met hun mini’s de eerste ronde in het RSC, en om 21:30 zijn Dames 8, Dames 9 en Heren 4 (en hun mini’s) te bewonderen. Maar haast je daarna met dorst naar Café Daen want na alle promoties van de KlapCie belooft hun “je kan niet altijd zes gooien”-borrel een waar spellen-spektakel te worden. 

Als je dan na vrijdag weer helemaal bijgekomen bent van deze borrel kun je zaterdag Dames 1, Heren 1, en Dames 2 om 17:30 aanmoedigen in het RSC. Zal Dames 2 tegen de nummer twee in de poule hun winning streak vast kunnen houden? Wij zijn benieuwd, zet ‘m op allemaal!

Liefs,
de PromoCie