Iedereen weer bijgekomen van afgelopen zaterdag? Hopelijk is iedereen weer optimaal fit om deze week weer heel wat wedstrijden te winnen. Al is het helaas wel zo dat de combinatie van temperaturen onder nul en niet de meest warme outfits (+ geen jas meer hebben voor sommigen) voor een aantal weer eens heeft geleid tot een verkoudheid. Hopelijk gaat dit snel over en steken jullie niet je hele team aan! 

Voordat we gaan terugblikken op die legendarische avond, nog even kort de uitslagen van de afgelopen wedstrijden. Afgelopen donderdag was weer een volle dag voor Heyendaal. Er stonden veel wedstrijden op het programma, waaronder alweer een Heyendaal derby. Ditmaal werd de derby uitgevochten tussen Dames 2 en Dames 3, waarbij Dames 2 er met de 4-0 winst vandoor ging. Dames 8 en Dames 9 wisten de punten in eigen huis te houden en wonnen met een knappe 3-1 en 3-2. Bij Heren 4 en Dames 7 gingen de punten helaas mee met de tegenstander door een 4-0 en 3-2 verlies. Bij de wedstrijden van alle uitspelende teams was het wel weer eens duidelijk dat groen wel echt het beste is. Elk Heyendaal team wist de tegenstander te verslaan!! Dames 4 en Dames 11 met 4-0, Dames 5 en Heren 2 met 3-1, en Dames 12 met 3-2. Hopelijk gaat dit de aankomende week net zo goed. Zet ‘m op!

Zaterdag vonden er geen wedstrijden plaats en was het dus weer tijd voor het befaamde Diner Rouler. Ondanks dat dit weer een avond was om nooit te vergeten is dit bij sommigen waarschijnlijk toch (deels) al wel het geval. Die drankjes zorgen toch af en toe voor een beetje (selectief) geheugenverlies. Verkleed als superhelden werden de lekkerste gerechten en drankjes geserveerd, werden er spelletjes gespeeld, en werd er later volop gedanst in Café Daen en elders. Het werd gelijk duidelijk dat de meiden van Winx Club volgens velen wel echt superhelden zijn en dat ook Mario en Luigi door velen worden geroemd met de heldenstatus. Dat iedereen een superheld was bleek wel uit de grote drukte in Daen, want velen wisten dit jaar wel de stad te bereiken. Wat verder opviel is dat het toch best lastig is om jassen/truien/sjaals/brillen terug te vinden na zo’n leuke avond. Hopelijk hebben alle spullen inmiddels hun rechtmatige eigenaar teruggevonden (net als misschien delen van het geheugen na het horen van alle verhalen)! Stijn en Tobias waren wel de grootste helden van de avond, want als Tarzan en Jane wisten zij de prijs voor beste outfit binnen te slepen. Gefeliciteerd!

We willen graag afsluiten met het nogmaals bedanken van de Diner Rouler commissie voor het neerzetten van weer een onvergetelijk Diner Rouler. Esmee, Rosa en Monique, heel erg bedankt!