Fiere Heyendalers,

We blikken weer terug op de wedstrijden van afgelopen week en ook op de groentjesactiviteit en daarnaast kijken we uit naar de volgens veel Heyendalers leukste activiteit van het jaar: Diner Rouler!

Allereerst de wedstrijden: Dinsdag 8 november trapte Dames 7 de wedstrijdweek af met een uitwedstrijd die eindigde in een 3-2 verlies. Donderdag won Dames 4 de Heyendaalderby tegen Dames 6 met 3-1. De wedstrijden van Dames 8, Heren 5, Dames 9 en Dames 12 eindigden ook in 3-1, voor Heren 5 en Dames 9 in hun voordeel en voor Dames 8 en Dames 12 in hun nadeel. Heren 4 en Dames 5 wonnen met 4-0, Dames 10 had een moeilijke avond want hun vijfsetter werd verloren met 3-2. Zaterdag pakten Dames 1, Dames 3 en Heren 3 allemaal 1 punt (1-3), Dames 2 wist te winnen met 4-0 en Heren 1 wist als enige deze week hun vijfsetter te winnen. ‘s Avonds mocht Heren 2 het opnemen tegen de rivaal met oud-Heyendalers: Pegasus. Heel Heyendaal was afgereisd naar Ark van Oost om de mannen aan te moedigen, er waren immers pitchers beloofd bij 4-0 winst. De spanningen begonnen hoog, de eerste service van Robbert ging onder het net door en naarmate de wedstrijd vorderde liepen de frustraties hoger op: een bank moest het ontgelden… iets met een klein ventje, veel schade, en spullen die in het rond vliegen… Ondanks alle moeite verloren de heren de wedstrijd met 4-0. Hopelijk zijn de volgende keer de spanningen verdwenen en weten de mannen hoe ze de uitslag kunnen omdraaien.

Afgelopen zondag was het tijd om de groentjes beter kennis te laten maken met elkaar en met Heyendaal. In teams van 5 of 6 werden er oudhollandse spellen gespeeld, vragen over muziek, groen en nog meer quizzen kwamen aan bod (wel beetje kansloos als je het Heyendaal lied mee moet neuriën maar pas twee trainingen hebt gehad). De GroentjesCie heeft goed gebruik gemaakt van haar budget want de winnaars gingen naar huis met wat leuke spellen, goed gedaan! En bedankt aan alle groentjes die hun vrije zondagavond in hebben geruild voor Heyendaal!

Ik hoor je vragen, wat staat er dan deze week weer allemaal te wachten? Morgen hebben we alweer een Heyendaalderby in petto! Dit keer tussen Dames 2 en Dames 3, wie komt hun en Dames 7, Dames 8, Dames 9 en Heren 4 aanmoedigen in het RSC?
Zaterdag worden er geen wedstrijden gespeeld want dan moet er gekookt en gezopen worden! Zijn jullie er al over uit als welke (super)helden jullie gaan? En wat jullie gaan koken? Niet allemaal weer pompoensoep als hoofdgerecht a.u.b… Hoe dan ook, het belooft zoals vanouds weer een escalatie-avond te worden. Wie gaat Café Daen halen en wie vliegt er door de alcohol heen en sneuvelt al van te voren? Ik hoop dat de commissie dit jaar in ieder geval het einde van de avond haalt om de prijs voor beste outfit uit te delen!

Liefs,
de PromoCie