Fiere Heyendalers,

Wat fijn dat jullie weer de website lezen voor het laatste nieuws. Vandaag in het nieuws: we staan stil bij deze dag, we behandelen de wedstrijden van afgelopen week, en we enthousiasmeren alle groentjes voor de eerste Groentjesactiviteit van het seizoen.

Het is vandaag de nationale Filevrije Dag in Nederland. Nee, dat houdt niet in dat als je vandaag de auto neemt, dat je niet in de file komt te staan tijdens spitsuur. Echter, het is de bedoeling dat je vandaag even je auto laat staan. Kies vandaag voor de digitale oplossing als alternatief voor de fysieke mobiliteit, of maak gebruik van het Openbaar Vervoer.

Deze week is de week van respect. Laten we deze week extra naar elkaar omkijken en een omgeving creëren waarin iedereen zich thuis en geaccepteerd voelt. Creëer wederzijds begrip door je verhaal met elkaar te delen, zo dragen we samen bij aan sociale veiligheid.

Daarnaast is het deze hele maand de Maand van HMB (Hevig Menstrueel Bloedverlies). Er wordt aandacht besteed aan deze medisch erkende aandoening, want 1 op de 5 vrouwen tussen de 35 en 55 jaar hebben hiermee te maken (zo, heb je weer wat geleerd). Ik wens alle mensen die hier mee kampen veel sterkte toe, en deze maand een beetje extra.

 

Nu schakelen we weer over naar Nijmegen voor de nabeschouwing van de wedstrijden.

Donderdag 3 november was het volle bak in het RSC. Dames 7 haalde thuis de overwinning met 3-1, Dames 8 won met 4-0 en Dames 9 won met 3-2. Heren 4 en Dames 3 verloren beide met 0-4 en Dames 13 met 1-3. Heren 5 en Dames 10 speelden een uitwedstrijd met als eindstand 3-1, voor Heren 5 in hun voordeel, maar Dames 10 in hun nadeel. Op zaterdag 5 november vonden er maar 2 uitwedstrijden plaats. Dames 5 verloor met 4-0 en Dames 4 verloor met 3-1. Komende week spelen alle teams een wedstrijd, behalve Dames 11 en 13. Ook vindt aanstaande donderdag de Heyendaal-derby van Dames 4 tegen Dames 6 plaats in het RSC om 19:30uur. Wie zien we op de tribune?

 

Tot slot, een bericht van de GroentjesCommisie aan alle groentjes.

Je team ken je inmiddels al een beetje, maar hoe zit dat met de andere groentjes van Heyendaal? Waarschijnlijk is het daar nog niet echt van gekomen, maar geen zorgen, want aankomende zondag (13 november) is het zover: de eerste activiteit voor de nieuwe aanwinsten van Heyendaal. 

Een leuke manier om kennis en talenten in te zetten samen met de andere nieuwe leden. Geen zorgen, we zullen we zeker ook doen onder het genot van heerlijke drankjes voor een studentenprijsje. Vanaf 19:00 zal Café Van Buren helemaal groen zal kleuren, want dat je nu onderdeel bent van de vereniging mag je laten blijken!

Wij hopen jullie allemaal te zien, dus ook voor de groentjes die zich nog niet hebben opgegeven kan dit nog t/m 10 november.

Tot dan!

Liefs,

Amber, Anton, Jelmer, Menno en Aline aka de GroentjesCommissie

 

Dit was het nieuws. Nog een fijne avond en tot ziens!

 

Dikke knuffel,

Kiara, Roxanne en Meike aka de PromoCie