Wat een warmte weer hè? De zon scheen weer volop de afgelopen week en de winterjassen en truien (en volgens sommige teams ook de wedstrijdshirts) konden de kast weer in. Voor sommigen was dit een fijne verrassing, anderen willen toch liever kou op dit moment van het jaar. Het was dus een warme maar rustige week in Heyendaalland. Vorige week donderdag vonden er maar drie wedstrijden plaats, maar één van die drie was wel de ultieme groene clash, namelijk de derby tussen Dames 8 en Dames 9. Ondanks dat Dames 9 de eerste set wist te winnen ging Dames 8 er uiteindelijk toch met de 3-1 winst vandoor. Heren 4 had het helaas lastig en verloor met 4-0. Voor Heren 5 was dit niet anders, ook zij gingen met 4-0 onderuit. Waarschijnlijk hebben zij deze wedstrijd hun krachten bespaard om daarna in Daen alles te geven om hun koppositie te behouden voor de belangrijkste competitie: de Pitchercompetitie. Prioriteiten. 

Ondanks het warme weer afgelopen zaterdag stonden vijf teams in het RSC te strijden om de winst. De voorbereidingen liepen wat minder gesmeerd deze keer, want bij maar liefst twee teams ontbrak een redelijk essentieel deel van hun outfit, namelijk de wedstrijdshirts. Gelukkig waren er redders in nood waardoor ze toch konden shinen in het groen. Dus Dames 1 en Heren 3, volgende keer check check dubbel check? Dames 10 en Dames 2 wisten de vijf punten in Nijmegen te houden, maar helaas verloren Dames 3, Heren 3 en Dames 1 respectievelijk met 0-4, 1-3, en een spannende 2-3. Ook zaterdag werd de Pitchercompetitie voortgezet in Daen en vlogen de pitchers weer rijkelijk over de bar. Dames 3 bleek hier meesterlijk in te zijn en wist de winst naar zich toe te trekken met maar liefst 72 pitchers. Gefeliciteerd!

Donderdag 3 november vinden er weer een stuk meer wedstrijden plaats in het RSC, dus kom vooral kijken en aanmoedigen. Zorg voor een gekkenhuis op de tribune, 25 punten lang! 

Hopelijk zijn jullie allemaal ook al flink aan het brainstormen over je superheld voor Diner Rouler! Nog niet aangemeld? Doe dat dan zeker nog even via deze link.

 

Veel liefs,

De PromoCie