Het is weer dinsdag, dus hierbij weer een na- en voorbeschouwing van deze week:

Donderdag stond de Heyendaalderby Dames 10 tegen Dames 12 op de planning. Dat het een derby was is wel te zien aan de uitslag: het werd 3-2 voor Dames 10. Dames 4, Dames 11, Dames 7 en Heren 4 wonnen allemaal met 3-1, lekker bezig! Dames 9 verloor met 3-2 en Dames 5 met 3-1, volgende keer beter dames! 

Zaterdag speelden Dames 3 en Heren 2 tegen de blauwen, Heren 2 won met 3-1 en Dames 3 verloor met 3-1. Over verliezen gesproken, de andere zaterdag teams hebben helaas niet kunnen winnen. Dit verklaart waarom het zaterdagavond zo druk was in de stad.. Er heeft zelfs een heuse adt competitie plaatsgevonden tussen Heyendaal en Pegasus die wonderbaarlijk is geëindigd in een gelijkspel. 

Vergeet ook niet om deze week weer te komen kijken in het RSC want er staat weer een nieuwe Heyendaalderby op de planning: donderdag om 21:30 speelt Dames 8 tegen Dames 9. En neem daarna nog een lekker goudgeel pitchertje, of tien (zolang de glazen maar heel blijven), in Café Daen! 

Als je tot hier bent gekomen, dan wil je natuurlijk wel weten wie die prijsvraag van vorige week goed heeft beantwoord. De prijsvraag was: Hoe noem je vee met geld?
Wij waarderen de inzet van Thirza, die het antwoord spaarvarken heeft ingestuurd en hiermee die gewilde sticker heeft verdiend. Helaas was dit niet het antwoord waar we naar opzoek waren, wij doelden namelijk op: doekoe.

En omdat voor sommigen de tentamens weer zijn aangebroken, voor anderen de herfstvakantie, en anderen gewoon weer een week moeten werken hebben we iets extra’s bedacht: de Heyoween woordzoeker! 

 

Happy trick or treating,

de PromoCie