Heeft iedereen lekker kunnen slapen de afgelopen nachten of hebben jullie nog erg last gehad van nachtmerries? Bij ons staat het enge gezicht van Stijn op het netvlies gebrand, maar gelukkig kunnen we weer lachen als we terugdenken aan de heerlijke warming-up van het 56ste bestuur. De prijs voor de mooiste outfit ging welverdiend naar Wieke! Wie bedenkt het dan ook om in een heksenjurk en -hoed te gaan volleyballen? Gefeliciteerd! De speler met de meeste winnende potjes op haar naam was Maud, ook jij gefeliciteerd! De hele activiteit verliep soepel dankzij de inzet van Leoniek en Esmee.

Nog maar een paar dagen geleden vond de eerste Super Saturday van het seizoen plaats. Dames 10 had de eerste winst van de dag en won met 3-2 met de aanmoediging van ‘Mini van de Week’ Luuk. Dames 2 en Heren 3 speelde tegelijkertijd, maar ze werden misschien niet hard genoeg aangemoedigd door hun Mini’s Niek en Lucree, want zij hebben beiden maar 1 punt binnengeharkt. De tweede ronde ging van start met iets meer geluk. Dames 1 won met 3-1 met Mini Amber en Heren 1 won met 3-2 met Mini Else. Heren 2 mocht helaas niet meer spelen op deze feestelijke dag. Het enige team dat niet thuis speelde was Dames 5, maar zij hebben toch 4 punten vanuit Groesbeek – daar wil je niet dood of levend gevonden worden – mee naar Nijmegen kunnen nemen.

De gezelligheid werd doorgezet in café Daen met een diner en een feest georganiseerd door Dames 1. Waarheden werden ontweken en leugens werden verspreid. De glazen van Daen waren ook deze avond niet veilig. Pas toen iedereen via Adams naar Van Rijn verhuisde, konden de barmannen rustig ademhalen. Kortom, er werd veel gelachen en misschien wel meer dan gelachen.

Een groot deel van volleyballend Nederland was deze zelfde dag nog in Omnisport Apeldoorn te vinden voor de finale van het WK Volleybal Dames. Dat beloofde een electrifying wedstrijd te worden, en dat was voor de Serviërs zeker waar. Servië won met 3-0 van Brazilië.

Iets langer geleden, vorige donderdag, stonden er ook een aantal wedstrijden op het programma. Heren 4 behaalde de dikste overwinning van de avond (4-0). Dames 8, Dames 13 en Dames 7 wisten allemaal thuis een 3-1 overwinning te behalen. Bij Dames 9 was de 3-1 in het nadeel. Dames 11 en Heren 5 waren bij rivaal Pegasus te vinden en hebben gelukkig een 3-1 en 3-2 overwinning mee naar huis genomen. Dames 12 heeft gestreden, maar kwam met 3-2 verlies in café Daen aan om het verdriet weg te drinken met hun eerste pitcher van de pitchercompetite. Op hetzelfde moment werd er bij Heren 5 een speech gehouden ter gelegenheid van de twintigste pitcher. De dag ervoor vond de studentenderby tussen Heyendaal Heren 2 en WaHo plaats en met een volle tribune op de woensdag won Heyendaal met een overtuigende 4-0.

Als je al helemaal tot hier hebt doorgelezen, maak je kans op een prijsvraag! De prijs zijnde: een benoeming in het volgende PromoCie-stukje en een sticker! De vraag zijnde: Hoe noem je vee met geld? Stuur jouw antwoord op naar promotie@nsvvheyendaal.nl en wie weet zie jij volgende dinsdag jouw naam hier verschijnen.

 

Dikke knuffel,

De PromoCie